Събота, 20 Април 2024, 06:36

"Ракитин" (Трудовец) приема "Левски" (Долна баня) във важна битка на върха

5 Ноември 2021, 12:46
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1066 0


Тази събота (6 ноември) несъмнено акцентът в първенството на А ОГ София - Изток ще бъде върху дерби сблъсъка между двата тима, които са непобедени до момента и окупират върха в класирането - "Ракитин" (Трудовец) и "Левски" (Долна баня). Началото на спектакъла ще бъде в 15:00 часа, а арената на дуела от 9 кръг на надпреварата, в който лидерите ще се изправят един срещу друг, ще е стадион "Ракитин" в Трудовец.

До момента и двата отбора впечатляват с представянето си през сезона. С по-добра голова разлика и само два допуснати гола, първи в подреждането с актив от 17 точки е "Ракитин" (Трудовец), който има 5 победи и 2 равенства, без допусната загуба, с голова разлика 19:2. Със същия точков актив и разпределение победи-равенства, но с лека разлика в головото съотношение (24:9), тимът на "Левски" (Долна баня) също белязва страхотен сезон до момента и се намира временно на второто място. През миналата кампания, отборите играха два пъти помежду си, като и в двата мача не успяха да се победят и завършиха с две равенства 1:1. 

Сега изглежда залогът е по-висок, като първото място е сериозно застъпено в предстоящата футболна битка, а това е допълнителен стимул за двата съперника. Със сигурност обаче ни очаква един интересен сблъсък, който има какво да предложи и категорично разполага с всичко необходимо да се превърне в едно страхотно дерби, чийто краен изход е твърде трудно да бъде предсказан предварително. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: футбол , ОГ София Изток , ФК ”Ракитин" (Трудовец) , сезон 2021/22

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete