Понеделник, 29 Април 2024, 03:44

Разговорите със земеделците зациклиха

20 Февруари, 17:02
(1) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 823 2


По време на работна среща със земеделски производители и животновъди, министър-председателят Николай Денков заяви, че дългосрочното и устойчиво развитие на аграрния сектор се постига чрез внимателно изготвени закони и инвестиции. В хода на разговора, който се проведе в Министерския съвет, бяха обсъдени различни проблеми в сектора и възможностите за техните решения.

С такова кратко съобщение от пресслужбата на Министерския съвет оповестиха срещата на премиера със земеделците, а подобни практики се използват при липсата на резултати от подобни срещи. Според пресцентъра акцент на разговорите е поставен и върху Стратегическия план за развитие на земеделието и селските райони, като са разгледани начини за допълнително намаляване на административните тежести. Министър-председателят Николай Денков изрази готовността на правителството да продължи диалога с бранша в работен режим, с цел намирането на най-добрите решения за българските производители, които да бъдат в синхрон с националните приоритети и европейските регламенти.


Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (10) (1)
    1. добавен от: Анонимен 20 Февруари, 17:10

    Имахме(някога) земеделие и животновъдство за пример,хранехме се с най-слънчеви плодове и зеленчуци.Ядяхме истинско сирене и кашкавал,и много други такива храни.
    Сега внасяме толкова много продукти,че накрая човек се пита,какво изобщо ние сами си подсигуряваме в държавата.И всички да си припомнят,че земеделието е завод под небето,подобни са рисковете и в животновъдството.

  • Отговори (1) (0)
    2. добавен от: иван 22 Февруари, 08:56

    НЯМА СМИСЪЛ ОТ ТИЯ СРЕЩИ ! ТИЯ СИ ОТИВАТ И НЕ ИМ ПУКА ЗА НАС !

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete