Събота, 27 Април 2024, 16:52

Резултати от кампанията "Мартенички с кауза" в с. Трудовец

11 Март, 06:47
(3) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1253 0


3994,40 лв. е събраната сума от инициативата на Настоятелството на читалище "Н.В.Ракитин 1890", с.Трудовец "Мартенички с кауза". Както ви информирахме още в края на януари, в читалището беше организирана двудневна работилничка за мартенички, в която се включиха малки и големи самодейци, както и дейни жители на Трудовец.

Идеята беше изключително добре приета от танцьорите от фолклорен клуб "Варвари", които заедно със служителите на читалището в продължение на месец изработваха и продаваха мартенички във всяка свободна минута.

Читалищното Настоятелството благодари на всички за ентусиазма, усърдната работа и постигнатите резултати! Специални благодарности и на фирмите, които подкрепиха инициативата и закупиха за своите служители "мартенички с кауза". Това са: "Ники" ЕООД, гр. Правец; "Теда Пак"; ЕАД; "Карготек България" ЕООД; "Калмар България" ЕООД; "ДаЕсЕф" АД; "Лекс Груп" АД и "Белин" ЕООД.

Благодарим и на Боби Енчев за осигурените материали, на служителите на фирма ЕТ "Тихомир Райчинов", които се погрижиха за реализацията на мартениците и на всички, които отделиха средства от семейния си бюджет, за да ни подкрепят!

Както беше обявено на старта на кампанията, събраните средства ще бъдат използвани за закупуване на аксесоари към носиите на Танцов състав "Жар".

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete