Четвъртък, 18 Април 2024, 03:08

Резултати след срещите от четвърти кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград 2018/19

18 Март 2019, 14:48
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1681 8


В неделя (17 март) се изиграха двубоите от 4 кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград 2018/19. За пореден път футболните любители се събраха на едно място, а хубавото и слънчево време допринесоха още повече денят да се превърне в поредния успех за надпреварата.

Началото на кръга бе поставено от Черното лале и Микроак. Срещата не успя да предложи особено високо качество. Все пак интригата присъстваше на терена, поне през първото полувреме. Символичните домакини показаха характер и стояха сравнително стабилно в началните минути. Играта на Микроак пък за пореден път не бе на нужното ниво и отборът изпитваше видими затруднения да отбележи във вратата на опонента си. Въпреки че това се случи, преднината от два гола до 15-ата минута не бе достатъчна за символичните гости да дишат спокойно. ”Лалетата“ върнаха едно попадение малко по-късно и интригата бе запазена. През второто полувреме обаче тимът на Микроак заигра по-уверено и успя да се порадва на по-висока успеваемост в нападение. Това стигна на символичните гости да спечелят и по този начин отборът прибави нови важни 3 точки към актива си. Краен резултат - 2:9.

Вторият спор за деня противопостави Сименс и Йънг Бойс. Съвсем очаквано двата отбора отговориха по подобаващ начин на предизвикателството и не разочароваха зрителите със своето представяне. Още в първата минута символичните гости се втурнаха в нападение и рано рано разпечатаха вратата на Сименс. Силната игра на Йънг Бойс в нападение продължи своя ход и тимът натрупа удобна преднина на полувремето. След това доброто представяне на символичните гости в предни позиции оказа голямо влияние. Тимът на Сименс се събуди в последните 15 минути и започна активно да търси различен изход от двубоя. Силите на "зелените" обаче се изчерпаха и до различен развой така и не се стигна, като победата отиде заслужено за Йънг Бойс. Краен резултат - 8:12. 

Гвоздеят в програмата бе дербито на кръга между Отряд Армейци и Никсметал Груп. И двете страни са със статут на отбори, притежаващи доста качество в своите редици. Именно затова сблъсъкът бе очакван с интерес, а той пък от своя страна ни поднесе точно каквото искахме. Двубоят бе изключително оспорван, като до последния съдийски сигнал не се знаеше какво може да се случи и как ще завърши срещата. Мачът вървеше гол за гол, като никой от двата съперника не успяваше да се откъсне в резултата с по-голяма разлика. През целия двубой обаче тимът на Отряд Армейци бе по-активен, след като първи поведе, а до края успя да си извоюва преднина още цели 5 пъти, но също толкова позволи и на съперника си да го изравни. В крайна сметка настойчивостта на Никсметал Груп се оказа тайното оръжие на "зелените", с което изходът от спора бе равенство и по точка за двата отбора. Краен резултат - 6:6. 

Последният двубой бе между Грамаде Скравена и Сенсата. Абсолютно никакви изненади не настъпиха във финалния сблъсък за деня, където закономерно тимът на Сенсата взе своето, демонстрирайки отлична успеваемост в предни позиции. С цели 30 гола за своя отбор се отчете Йонко Ненчев. Краен резултат - 3:36. 

Срещата между Мургаш Врачеш и Козаро се отложи за 21 март от 20:00 ч.

Отборът на Сириус пък спечели служебно срещу Феърплей Мездра, след отстраняването на тима поради системното му неявяване. Краен резултат - 3:0

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук.





Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2018

Коментари (8)

  • Отговори (3) (0)
    1. добавен от: Анонимен 18 Март, 15:00

    Тия Никсметал много слаби, нямат масто в тройката

    • (0) (0)
      1. добавен от: valio 18 Март, 19:29

      nqma problem zapovqdai ti da si v troikata

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 18 Март, 19:42

    Niksmetal ima miasto pri maika ti

  • Отговори (1) (1)
    3. добавен от: Анонимен 18 Март, 21:36

    ЦСКА СОФИЯ !

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 19 Март, 12:24

    Козаро и Мургаш, се скъсаха да отлагат мачовете. А тази година, нямаше да има никакви отложени срещи

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 19 Март, 14:16

    ей тази лига е за удоволствие,който иска да избива комплекси да ходи в шампионската лига при роналдо и меси

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 20 Март, 14:26

    Голямо удоволствие.
    Едни си правят каквото си искат и дразнят всички.
    Втори си идват когато си искат.
    Трети скачат на бой на съдии и противници.
    Докато не се спазват правилата и не се налагат санкции,така ще продължава.
    И до една година най-много две няма да има никаква лига.

  • 7.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (120)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (39)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (48)
70% Complete