Четвъртък, 28 Март 2024, 10:44

Резултати след срещите от десети кръг на АФЛ Ботевград 2019/20

2 Февруари 2020, 23:35
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1633 0


В неделя (2 февруари) се изиграха двубоите от 10 кръг на АФЛ Ботевград 2019/20. Това бе последното завъртане, част от първия полусезон на надпреварата, като от следващата седмица предстои отборите да играят по още 2 пъти помежду си.

В първата среща се изправиха Сименс и Мургаш Врачеш. Логично изненади нямаше, след като шампионите успяха да грабнат победата безпроблемно. Символичните гости наложиха ранен контрол върху мача и се добраха до успеха без особени затруднения. Краен резултат - 3:10. Статистика от срещата може да откриете тук.

Вторият двубой бе между Отряд Армейци и Балкан Юноши. Двубоят предложи солидно надлъгване през първото полувреме, когато силите бяха сравнително изравнени. След почивкатао баче тимът на Отряд Армейци демонстрира безпощадно лице и успя да превключи на следващата предавка, за да запише ценна и важна победа. Краен резултат - 6:2. Статистика от срещата може да откриете тук.

В дербито на кръга се срещнаха Никсметал Груп и Сириус. Очаквано мачът бе много завързан, след като двете страни хвърлиха всичките си сили в опит да спечелят. Множество голови ситуации, както и попадения бяха в основата на хубавия футбол, който спретнаха съперниците. Мачът вървеше гол за гол и до самия край не се знаеше кой ще спечели. Отборът на Сириус успя да поведе в резултата, но постепенно загуби контрол и допусна обрат. Въпреки непрестанните опити на "жълто-сините" да се върнат в срещата, дори и бъдейки близо в резултата от своя опонент, победата отиде в лагера на Никсметал Груп. "Зелените" показаха характер и заслужено отнесоха трите точки в своята сметка. Краен резултат - 7:4.  Статистика от срещата може да откриете тук.

Програма, резултати, класиране и голмайстори можете да откриете тук.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2019

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (34)
70% Complete