Събота, 27 Април 2024, 08:08

Резултати след срещите от девети кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград 2018/19

21 Април 2019, 22:24
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1738 5


Тази неделя (21 април) се изиграха двубоите от 9 кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград 2018/19. С днешните резултата интригата около борещите се тимове за място в топ 3 се запазва, а по всичко личи че ще трябва да изчакаме до самия край, за да видим как ще се заформи триото от най-добрите за сезона.

Началото на кръга бе поставено от Микроак и Мургаш Врачеш. Двубоят бе с ключово значение за отбора на Микроак, който води сериозна битка с Никсметал Груп за място в челната тройка. Очакванията за зрелище обаче не бяха оправдани. Официалният шампион на надпреварата в лицето на Мургаш защити името си и доказа защо печели за трети пореден път. "Сините" от Врачеш не оставиха съмнения кой е по-достоен да прибере трите точки, след като надиграха съперника си категорично. В състава на символичните домакини личаха и кадрови проблеми, което също оказа своето влияние върху крайния резултат. С днешната загуба нещата за Микроак изглеждат все по-трудни и третото място става още по-тежка задача. Разликата с третия Никсметал Груп вече набъбна до 4 точки. Двете страни обаче имат директен двубой помежду си, а в добавка "зелените" също трябва да се изправят срещу шампиона Мургаш в последните си два мача, което означава, че развръзката тепърва предстои. Краен резултат - 2:10.

Втори един срещу друг се изправиха Сенсата и Никсметал Груп. Двете страни спретнаха истинско голово шоу, в което бяха отбелязани 41 гола. На преден план обаче изскача въпросът до колко процента двубоят е обективен и дали всъщност онагледява реалността, или футболната игра за пореден път бе опорочена. Мачове като този са истинска рядкост, но може би трябва да се замислим дали границата не е леко прекрачена и не забравяме всъщност, че футболът преди всичко се свързва с достойнство, чест и спортсменство и в него няма място за измама. Краен резултат - 20:21.

Трети един срещу друг се изправиха Грамаде Скравена и Сименс. Дербито на дъното очаквано бе спечелено от по-класния отбор на Сименс. "Зелените" се справиха блестящо с предизвикателството пред себе си и защитиха името и честта си с хубава и изразителна победа. Краен резултат - 8:21.

Кръгът бе закрит от зрелищен сблъсък между Сириус и Козаро. "Жълто-сините" за пореден път се проявиха в най-добрата си светлина. Символичните домакини изнесоха суперсилно представяне и повалиха поредния класен съперник. Първото полувреме бе чудесна илюстрация на превъзходство от страна на Сириус, успявайки да демонстрират добра успеваемост в предни позиции и здрава отбрана, която така и не бе пробита. Символичните домакини поведоха с 3:0 до полувремето, но това от своя страна не спря опитите на Козаро да разпечата вратата на противника. "Жълто-сините" обаче бяха добре подредени, а в добавка намесите на техния страж също бяха ключови за това топката да не премине в мрежата им. През второто полувреме обаче нещата преминаха в коренно различна насока. Тимът на Козаро намери верния ритъм на игра, заигра много по-уверено и пое по правилния път. Символичните гости разпечатаха вратата на опонента си и успяха да се доближат максимално, като 5 минути преди края резултатът бе 5:4. Въпреки натискът до последно от страна на Козаро, дълбоко прибраният отбор на Сириус съумя да изчака удобен момент и когато това се случи нанесе фаталния си удар и вкара още един гол, с който затвори мача и спечели. Краен резултат - 6:4.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2018

Коментари (5)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 21 Април, 22:41

    Порнография

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 24 Април, 07:31

    Cialata liga e pornografia

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 25 Април, 13:54

    хандбал

  • Отговори (0) (2)
    4. добавен от: Анонимен 26 Април, 08:52

    Така е с амбициите на козлетата, прецакаха всичко

  • Отговори (3) (0)
    5. добавен от: Lqlq 27 Април, 12:05

    Дайте голмайсторския приз на момчето от Сименс тия 2 мата вкарват на Сименс и Грамаде по 30 гола на мач и искат да с голмайстори ... да идат да вкарат колко него с някой от двата отбора хахаха

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete