Събота, 20 Април 2024, 19:30

Резултати след срещите от осми кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград 2018/19

14 Април 2019, 18:08
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1667 0


Тази неделя (14 април) се изиграха двубоите от 8 кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград 2018/19. Надпреварата се намира в заключителния си етап, а вече малко по малко започват да се заформят и крайните позиции на участниците.

Началото на кръга бе поставено от дербито за второто място между Никсметал Груп и Козаро. Сблъсъкът бе очакван с огромен интерес, тъй като противопостави два от топ отборите на надпреварата. Битката помежду им бе и пряк спор за сребърните медали в края, а това на свой ред приповдигна още повече заряда. Очакванията обаче бяха оправдани само през първото полувреме. Тогава интригата бе налице и зрителите успяха да се полюбуват на интригуващи футболни мигове. По-доброто начало за Козаро бе материализирано и тимът поведе рано рано. Играчите на Никсметал Груп не паднаха духом и оказаха съпротива, като отговориха на предизвикателството. На полувремето резултатът бе 2:3, а по всичко личеше, че спорът ще се разреши през втората част. След подновяването на играта обаче на терена имаше един отбор и това бе този на Козаро. Символичните гости настъпиха газта и отприщиха сериозна атакуваща мощ, с която буквално не оставиха шанс за реакция на съперника си. Безапелационното представяне на Козаро им донесе разгромна победа, която почти сигурно слага точка на спора за второто място. Краен резултат - 3:11. Статистика от срещата можете да намерите тук.

Във втория плануван сблъсък за деня трябваше да играят Черното лале и Отряд Армейци. "Лалетата" обаче за пореден път не се явиха и предоставиха служебна победа за съперниците си от Отряд Армейци. Краен резултат - 0:3.

Така в мач номер 2 се срещнаха Сенсата и Сименс. "Фирменото" дерби не предложи особено голяма интрига, но пък донесе дъжд от голове, които донякъде оправдаха доверието и задоволиха желанията на футболните зрители. Тимът на Сенсата подходи много сериозно към своя съперник и не допусна изненада, постигайки разгромна победа. Краен резултат 23:9. Статистика от срещата можете да намерите тук. 

Трети един срещу друг се изправиха Сириус и Йънг Бойс. "Жълто-сините" подходиха с ранен натиск и агресивна игра и още от началото успяха да намерят разковничето към успеха. Играчите на Сириус доминираха своя съперник във всички аспекти от играта. Отборът на Йънг Бойс не беляза най-доброто си представяне, след като не намери отговор на силната игра на съперника си. Краен резултат - 7:2. Статистика от срещата можете да намерите тук. 

Кръгът закриха отборите на Грамаде Скравена и Мургаш Врачеш. Съвсем очаквано шампионите преодоляха последния в класирането без особени затруднения и записаха поредни три точки в сметката си. Краен резултат - 1:16.  Статистика от срещата можете да намерите тук. 

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2018

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (170)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete