Петък, 26 Април 2024, 15:14

Резултати след срещите от осмия кръг на АФЛ Ботевград 2018/19

3 Февруари 2019, 21:44
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2149 3


Днес (03 февруари) се изиграха двубоите от 8 кръг на АФЛ Ботевград 2018/19. За огромно съжаление високите очаквания към предстоящите сблъсъци бяха тотално разбити. Днешните срещи не успяха да отговорят на етикета си и поради една или друга причина разочароваха зрителите.

От днес (03.02) до 15.02 всеки отбор има правото да привлече до 3-ма нови състезатели, като бройката не трябва да превишава 22 души на отбор. Право на участие имат само играчи, които не са играли до момента в никой от тимовете, взели участие в първия полусезон на АФЛ Ботевград 2018/19. 

В откриващия двубой се срещнаха Козаро и Никсметал Груп. Предварителните прогнози за зрелищно откриване на футболния уикенд обаче не бяха опровергани. Срещата премина под диктовката на Козаро, отчитайки се с поредно силно и вдъхновяващо представяне, с помощта на което не остави абсолютно никакви шансове на своя съперник. Символичните домакини успяха да материализират предимството си, показаха превъзходство в игрово отношение и закономерно се поздравиха с победата в поредния си важен мач. Загубата за Никсметал Груп пък бе показателна, че въпреки качествата в своите редици, тимът все още има да върши доста работа ако иска да е сред челната тройка след края на надпреварата. Краен резултат - 8:2. Статистика от срещата можете да намерите тук.

Втори помежду си играха Отряд Армейци и Черното лале. Съвсем неочаквано, двубоят се превърна в най-интересния сблъсък за целия кръг. Двата отбора хвърлиха доста усилия в съперничеството помежду си, а това закономерно предложи и доста интригуващ развой на събитията на терена. Противно на очакванията "лалетата" поведоха в резултата и успяха да внесат известен смут в редиците на своя съперник, показвайки съвсем различно лице. Тимът на Отряд Армейци обаче бързо съумя да се вдигне и неслед дълго поведе в резултата. Отборът на Черното лале показа характер и след почивката приложи солиден натиск върху своя съперник. Символичните гости започнаха да действат агресивно, а това на свой ред им донесе и изравняване на резултата. Представянето на "лалетата" може би надмина доста очаквания, но в крайна сметка опитът и по-добрата форма може би изиграха решаващо значение за крайния резултат. Тимът на Отряд Армейци успя да запази самообладание и в заключителните минути от срещата поведе, а до края просто запази преднината си и се поздрави с четвъртия си пореден успех. Краен резултат - 3:2. Статистика от срещата можете да намерите тук.

В третия спор за деня се срещнаха Сименс и Сенсата. Срещата премина без изненади. Тимът на Сенсата успя да се върне в правилния път, след като се възползва от утежненото състояние на своя съперник и записа безпроблемна победа. Краен резултат - 0:7. Статистика от срещата можете да намерите тук.

Дългоочакваното дерби на кръга между два от водещите отбори - тези на Микроак и Феърплей Мездра бе на път да вземе своето място като четвърти двубой за деня. За голямо съжаление обаче срещата не се проведе, тъй като момчетата от Мездра за пореден път не се явиха на един от най-важните си мачове. Така победата отиде в лагера на Микроак, който заедно с Козаро се заформя като основен дразнител на шампиона Мургаш по пътя към третата му титла. Краен резултат - 3:0

Четвърти един срещу друг се изправиха Йънг Бойс и Сириус. Предварителния анализ на кръга сочеше, че този мач може да бъде в основата на поредното зрелищно шоу. Реалността обаче бе друга. Отборът на Сириус беляза поредното си брилянтно представяне, с което определно вдигна високо летвата и показа солидно израстване в своите редици. "Жълто-сините" успяха да увенчаят превъзходството си с доста попадения, което на практика пречупи амбициите на Йънг Бойс. Победата закономерно отиде в лагера на Сириус, а сега отборът ще има достатъчно поводи да погледне за по-предно класиране, ако продължава добрия си ход. Краен резултат - 1:10. Статистика от срещата можете да намерите тук.

Последната среща също не се състоя. В нея трябваше да играят Мургаш Врачеш и Грамаде Скравена. Победата бе служебно присъдена за Мургаш, след като техният опонент не се яви. Краен резултат - 3:0.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2018

Коментари (3)

  • Отговори (3) (0)
    1. добавен от: Анонимен 4 Февруари, 12:15

    Murgash zapocvat da treperqt :lol: :lol: :lol:

  • Отговори (1) (1)
    2. добавен от: Анонимен 4 Февруари, 22:07

    От козлетата, че ще ги набоцкат с голите дупета

  • 3.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete