Неделя, 12 Май 2024, 09:37

Резултати след срещите от първия кръг на "Бизнес лига" Ботевград

19 Март 2021, 14:57
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 897 2


Тази седмица (16 и 18 март) се изиграха двубоите, част от първия кръг на новия проект, наречен "Бизнес лига". В него участие потвърдиха 14 отбора, а в първите 7 сблъсъка от новата идея, станахме свидетели на някои ожесточени битки.

Във вторник се изиграха 3 от мачовете. Дебютният двубой се падна на Дивите Нерези и Selecao. В него станахме свидетели на много динамичен футбол, който даде подобаващо начало на надпреварата. Двата тима демонстрираха отлична форма и превърнаха срещата в много интересна и оспорвана. Символичните гости поведоха в резултата след силно първо полувреме, но през втората част допуснаха обрат. До края не бе ясно какво ще се случи, но с финален щурм и вдъхновено представяне за Selecao, чрез нов обрат, "жълтите" показаха класата си и успяха да изтръгнат победата. С успеха си, момчетата от Selecao подадоха сериозна заявка за това, че останалите тимове ще трябва да се съобразяват с тях. Краен резултат - 4:5. Чудесен мач за своите изигра Мирослав Иванов. Острието на Йънг Бойс демонстрира добрата си форма и в този мач и бе в основата за победата на Selecao. Той грабна и приза играч на мача със своите 2 гола и 1 асистенция.

Във втората среща за деня се изправиха Монте Карло и Мартен и приятели. Капитанът на Грамаде Скравена Иван Цагарски, заедно със своя брат Калоян Цагарски изглежда са сформирали един много боеспособен отбор, който ще бъде пречка за много от претендентите в "Бизнес лигата". Звездата на Наборите и голмайстор на "Ботевград рита" направи впечатление като ново попълнение за Монте Карло, както и защитникът Димитър Георгиев. В стария тандем се завърна и Мартин Методиев. Двубоят бе много силен за момчетата от Монте Карло, които от първата до последната минута контролираха събитията на терена и постигнаха една чудесна победа на старта на кампанията. Краен резултат - 7:2.  В играч на мача се превърна Радко Николаев, който впечатли с 3 гола и 3 асистенции и също показа класата си и завидната си форма и записа мечтан дебют за новия си тим. Ще бъде изключително интересно докъде може да стигне този амбициозен проект. 

В третия двубой се срещнаха Правец де ла Балона и Петреско ЕООД. Няма как да не направи впечатление и добрата селекция на капитана Петър Петров, който привлече в редиците си опитните бойци Радослав Зарев и Цветослав Ботев, заедно с куп други изключително качествени футболисти. За състава от Правец направи впечатление Ивелин Любомиров, който изигра доста силни мачове с фланелката на Йънг Бойс. Общо взето и в двете редици имаше качество, а до голяма степен това бе пренесено и на терена. През първото полувреме тимът на Петреско ЕООД натрупа комфортен аванс от 3 гола, който може би се оказа ключов. Отборът на Правец де ла Балона не успя да намери отговор на отправеното предизвикателство и в последствие трите точки отлетяха заслужено в лагера на символичните гости. Краен резултат - 3:6. В играч на мача се превърна Радослав Зарев, който записа силен дебют за новия си клуб с 2 гола и 2 асистенции. 

В четвъртък двубоите продължиха с 4 нови срещи. Първи един срещу друг се изправиха Тотал ТВ и LALLAS. С оглед факта, че това бяха два напълно непознати отбора за Ботевград и региона, бе интересно да видим как ще се представят. Отборът на Тотал ТВ изигра добър мач и първи отбеляза в резултата, като до края не изпусна преднината си. През второто полувреме червен картон за символичните гости пък предреши крайния изход от срещата. Със сигурност обаче ще следим изкъсо изявите на Тотал Тв, който може да се окаже поредният костелив орех за големите риби. Момчетата от LALLAS пък ще трябва бързо да се оттърсят от загубата, ако искат да покажат на какво са способни. Краен резултат - 4:.2. За играч на мача бе избран Деян Павлинов от състава на Тотал Тв, който блесна с хеттрик за своя тим и бе с основна заслуга за победата. 

В следващия двубой на терена излязоха ФК Реал и All or Nothing. Това бе може би най-безинтересната среща, с оглед факта, че предвожданият от изтъкнатият футболист Иван Мишев тим тотално прегази своя опонент. В двубоя липсваха всякакви съмнения кой е по-класният тим и кой заслужава трите точки. В крайна сметка се стигна до сериозен разгром за ФК Реал и много тежък удар, нанесен от All or Nothing. Това бе чудесна победа за старта на кампанията за Иван Мишев и компания. Краен резултат - 1:19. Именно капитанът отбеляза 8 гола и 6 асистенции за успеха, но призът за играч на мача отиде при Кристиян Иванов, който се отличи с 6 попадения и 2 завършващи подавания. 

В предпоследната среща се изправиха Мираж и ФК Изтока. Момчетата от ФК Изтока участваха във второто ниво на "Ботевград рита", а сега с леки подобрения в състава си, решиха да се пуснат с големите риби. Редиците им бяха попълнени от сериозно име като Светослав Косаков, който се превърна в голмайстор в "Б" групата преди седмица. Тимът на Мираж е напълно непознат за футболните среди, но пък впечатли с добра организация и доста пълен състав, а и не толкова лоша игра като за дебютно участие. Всъщност именно символичните домакини поведоха в резултата, но след бърз отговор от ФК Изтока, цифрите бяха изравнени. Последва ново повеждане в резултата за Мираж, но отборът не можа да запази аванса си в последствие и рухна за секунди. Това се случи във втората част, когато момчетата от ФК Изтока вкараха 3 гола в рамките на 2 минути и обезвериха съперника си при резултат 2:4. Нов гол за момчетата от Мираж запази надеждите живи при 3:4, но финални силни изяви за символичните гости им гарантираха победа на старта на кампанията. В крайна сметка се получи добър мач, а внимателно ще следим изявите на двата тима до края. Краен резултат - 3:6. За играч на мача бе избран Денислав Иванов от ФК Изтока, който вкара хеттрик и завърши с една асистенция в сметката си за победата. 

Кръгът закриха отборите на Ка Ва Строй и After Party. Шампионът на "Ботевград рита" After Party започва нов поход към триумф, този път в доста по-сериозна надпревара. "Сините" не срещнаха трудности срещу съперника си и се превърнаха в единствения отбор със суха мрежа в първия кръг. Затова влияние оказаха и намесите на вратаря на Аfter Party, който изигра добър мач. В общи линии символичните гости очаквано стигнаха до успеха, но той дойде главно след почивката, когато съперникът вече се пречупи. Преди това авансът на "сините" бе само 1 гол. След подновяването на играта обаче шампионите превключиха предавката и успяха да реализират няколко бързи гола, с които гарантираха успеха си. Краен резултат 0:5. В играч на мача се превърна Теодор Бочев, който реализира два гола за успеха. Победата обаче бе посветена на капитана и мениджър на отбора Ивайло Златев - Терминатора, който е временно контузен и ще пропусне известна част от сезона, като не успя да вземе участие и в тази среща. Неговите съотборници му пожелаха бързо възстановяване и добавиха, че го чакат на терена в най-скоро време. 

Резултати, класирания и още интересна информация може да откриете тук. 

Снимки от мачовете може да откриете във фейсбук на страницата на: БАМФ Ботевград



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: минифутбол , "Бизнес лига" (Ботевград)

Коментари (2)

  • Отговори (2) (1)
    1. добавен от: Анонимен 20 Март, 11:21

    Сега Афтър парти ще се борят за 3-4място..

  • Отговори (2) (1)
    2. добавен от: Анонимен 20 Март, 14:42

    Много добре,че пак има мини лига в града,но е страшно голяма глупост да е през седмицата!
    Има само един фирмен отбор,и дори да беше през уикенда,те пак щяха да се запишат!
    Сега е през седмицата в 20,21 и 22ч и няма хора,а като беше Събота и Неделя беше пълно на изкиственото,и имаше атносфера

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (234)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (132)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (49)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (67)
70% Complete