Неделя, 28 Април 2024, 23:34

Резултати след срещите от шестия кръг на АФЛ Ботевград

20 Декември 2015, 17:48
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2919 22


Днес се изиграха срещите от 6-тия кръг на АФЛ Ботевград.

В първата среща един срещу друг се изправиха отборите на Мургаш Врачеш и Север. И двата отбора бяха в пълни състави и мачът предсказваше за истинско дерби. Още в самото начало и двата отбора заиграха много открито и се стигна до доста голови положения, но и двата вратари бяха много ефективни. Отборът на Мургаш много добре играеше на контраатака и голът за тях се получи след точно такава атака. Цветелин Цакоски беше изведен очи в очи с вратаря на Север и не сгреши. Веднага след гола последва неразбирателство в отбора на Север и допуснаха и втори гол дело на Цветослав Ботев. Така завърши и първата част с комфортна преднина за отбора на Мургаш. Втората част момчетата на Мургаш започнаха доста слабо и мислеха, че мачът ще се доиграе, не така мислеха техните противници. Само за 5 минути те успяха да изравнят резултата с два гола на Радко Асенов. Головете дадоха още по-голяма увереност на отбора на Север и малко преди края успяха да направят пълен обрат с гол на Марян Ангелов. С тази победа отборът на Север-а можеше да оглави класирането в лигата. Момчетата от Мургаш се хвърлиха на финален щурм и успяха секунди преди края да изравнят с гол на Цветелин Цаковски.  Краен резултат 3:3.

Втората среща беше между отборите на Изток и Бате Борисов. Доста важен мач и за двата отбора с оглед амбициите им за по-предно класиране. Отборът на Бате Борисов започна с човек по-малко срещата, което допълнително улесни задачата на Изток. Футболистите на Бате Борисов предимно се бранеха и играеха само на контраатака. В средата на първата част Светлан Цаков влезна в игра за отбора на Бате Борисов и численото равенство на терена се възстанови. Малко след това Тихомир Петков изведе Бате Борисов напред в резултата. Така завърши и първата част с крехка преднина на отбора на Бате Борисов. През втората част отборът на Изток натисна своя съперник, но така и не стигаха до изравнителното попадение. Десет минути след началото му Росен Ангелов успя да вкара и втори гол за своя отбор и така Бате Борисов поведоха с 2:0. До края на полувремето физическите сили в отбора на Изток бяха повече и те успяха да изравнят резултата и да вземат точката от този мач. Точен беше Илиян Ценов с два гола. Краен резултат 2:2.

Третата среща беше между Олимпик Ботевград и Аутсайдерите. Краен резултат 1:0.

В четвъртата среща Върколаците Лев Инс срещу отбора на Преслав. Отбора на Върколаците имаше сравнително лесен противник и се очакваше да запишат задължителна победа с оглед и на грешната стъпка на отбора на Мургаш. Отборът на Преслав във всеки мач излиза за победа без значение съперника. През първата част отборът на Върколаците доминираше на терена и успяха да вкарат цели седем гола. Точни бяха Марян Маринов три гола, Иван Редовски два и по един караха още Борис Райчев и Николай Христофоров. През втората част Върколаците се отпуснаха и момчетата от отбора на Преслав успяха да се върнат в мача с пет гола на Валентин Цоков, два на Петър Цоков и по един на Лазар Мичов и Петър Ангелов. Все пак Върколаците не допуснаха да се стигне до пълен обрат и записаха нови три точки в актива си. През втората част Иван Редовски вкара нови два гола, един добави и Борис Райчев. Краен резултат 11:9.

Последния двубой от шестия кръг беше между отборите на Микроак и Сенсата. Последният мач премина при огромен зрителски интерес. Един срещу друг се изправиха отборите на двете от най-големите фирми в Ботевград. И двата отбора бяха в пълен състав и още от първата минута се впуснаха в здрава битка. В началото на срещата отбора на Микроак започна по-добре и контролираха играта. Създадоха доста положения за гол, но блестящи намеси на вратара на Сенсата спаси отбора си от това да получи ранен гол. Отбора на Сенсата нямаше голяма идея как да противодейства на пресата на Микроак и атаките не им се получаваха. Голът за Микроак не закъсня, негов автор беше Здравко Цветков. В края на първата част след една спорна топка вратаря на Сенсата напусна терена за кратко и на вратата застана полеви играч. От тази смяна много добре се възползваха футболистите на Микроак и за 1 минута успяха да вкарат два гола, дело на Йордан Йорданов - Leo Dachi и Любомир Кирилов. Така завърши и първата част 3:0 за отбора на Микроак. През второто полувреме отбора на Сенсата заиграха по-добре, но нямаха късмет пред гола. Петър Ташев даде надежда на своя отбор с хубав гол от далечно разстояние, но отбора на Микроак бързо успя да си върне комфортната преднина с голове на Радослав Цветанов и Димитър Нецовски. В края на мача Васко Василев вкара още един гол за отбора на Сенсата. С тази победа Микроак затвърди 4-тата си позиция в класирането. Краен резултат 5:2.

Статистика, предстоящи срещи, както и да следите мачовете на живо може да намерите тук

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2015

Подобни новини

Коментари (22)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 20 Декември, 18:02

    Правила в тая лига никога не е имало , надявам се другия път да има некво убийство , за да се направи нещо . Иначе лапачницата на доктора си продължава . Имам само един въпрос , какво е написал делегата в доклада си , нали и за това плащаме ?

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 20 Декември, 18:13

    Ще се потули защото няма да има лапачка.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 20 Декември, 18:18

    Съдията не знаеше къде се намира.Викнаха му и той се насра

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 20 Декември, 18:24

    Мургаш са подали жалба при Боби Михайлов, ако не я уважат вадят отбора от лигата.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 20 Декември, 18:26

    Така мисли и майкати

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 20 Декември, 18:29

    Che murgash sa slabi neim e vinoven sadiata

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 20 Декември, 18:32

    върколаците? какво става

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 20 Декември, 19:49

    Играят си тихо и не се целят никъде

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 20 Декември, 20:32

    Добре оня полицайчето се дереше от страни и викаше като типичен селяндур от балкана. Нямаше я рафи да го нхрани пак. Цеки зе да учиш хората как да свирят, като нямаш къпен съдя не става във важните мачове май?

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 20 Декември, 20:44

    Само севера и мургаш

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete