Петък, 26 Април 2024, 01:21

Резултати след срещите от трети кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград 2018/19

10 Март 2019, 20:17
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1719 2


Тази неделя (10 март) се изиграха двубоите от трети кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград 2018/19. Заедно с хубавото и слънчево време дойде и моментът, в който да нахраним любовта си към играта, а именно поредната порция неделен аматьорски футбол.

Началото на кръга дадоха Никсметал Груп и Йънг Бойс. Откриващият двубой не предложи изненади и съвсем очаквано тимът на Никсметал Груп взе своето, след като подходи сериозно към съперника си. Успехът бе важен за "зелените", тъй като отборът натрупа добра голова разлика и подисгури второто си място в класирането. Символичните домакини наложиха рано рано своята идеология, а това бе в основата да натрупат комфортна преднина, която постепенно увеличиха и спечелиха по категоричен начин. Краен резултат - 18:3. Статистика от срещата можете да намерите тук.

Втори помежду си играха Козаро и Сименс. Отново станахме свидетели на резонен успех в полза на символичните домакини. Тимът на Козаро също показа класа и не подцени дори за миг съперника си, като още от самото начало излезе агресивен в търсене на попадения. Въпреки че в първите 10 минути Сименс оказа донякъде съпротива, след падането на първия гол, мощта на Козаро се отприщи, а след нея заваляха и попаденията. В крайна сметка победата заслужено отиде в лагера на символичните домакини, които записват важна крачка в борбата за топ 3. Краен резултат - 18:1. Статистика от срещата можете да намерите тук.

Дербито на кръга противопостави Отряд Армейци и Сириус. Двата отбора отговориха на очакванията и предложиха изключително оспорван и най-вече качествен двубой. Мачът стартира по план за символичните гости, които първи разпечатаха вратата на "червените". Топ реализаторът на тима - Райко Влъчков даде тон на своите, след като вкара първото попадение в 4-ата минута, а след още 10 минути на терена реализира и втори гол. Отборът на Сириус записа своя пик в двубоя, след като още следващата атака стигна и до трето попадение. Тимът на Отряд Армейци обаче смекчи до някъде радостта на съперника си, отговаряйки на предизвикателството с точен изстрел от пряк свободен удар на Христо Матев. Последваха нови оспорвани минути на терена, в които двамата вратари защитиха имената си и отразиха доста положения. В заключителните минути на второто полувреме, "армейците" се вдигнаха и започнаха активно да тормозят своя противник. Това даде резултат и отборът на Отряд Армейци получи дузпа в своя полза. Тя обаче бе пропусната, след като стражът на Сириус се отчете с блестяща намеса. Това бе само добавка към иначе отличното представяне, с което вратарят на Сириус се отчете в днешната среща. Именно той бе с основна заслуга за пропуснатите положения на "армейците". Символичните домакини не сломиха духа си и продължиха да оказват натиск върху отбраната на "жълто-сините". Това отново оказа своето влияние и "червените" стигнаха до втори гол за 2:3 отново дело на Христо Матев. 9 минути преди края Отряд Армейци успя дори да изравни резултата, точен бе Ивайло Иванов. Последва нова доза интригуващ футбол, а изходът не се знаеше до последния съдийски сигнал. В крайна сметка равностойното представяне на двата тима бе решаващо и така двете страни разделиха по една точка след края на двубоя. Краен резултат - 3:3. Статистика от срещата можете да намерите тук.

Двубоят между Мургаш Врачеш и Сенсата не се състоя, а шампионите записаха служебна победа, тъй като съперникът им не се яви. Краен резултат - 3:0. 

Така последната среща за деня се яви тази между Грамаде Скравена и Микроак. В нея отново изненадите останаха на заден план, след като тимът на Микроак подходи агресивно към своя противник и закономерно се поздрави с категоричен успех, който да изстреля тима една идея в по-добра позиция при битката за топ 3. Краен резултат - 2:18. Статистика от срещата можете да намерите тук.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2018

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 11 Март, 20:01

    ханбална лига... жалко, че няма интрига в нито един мач

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 11 Март, 21:14

    В сряда от 20ч Козаро - Мургаш (Отложения)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete