Четвъртък, 28 Март 2024, 23:55

Резултати след срещите от третия кръг на АФЛ Ботевград 2018/19

18 Ноември 2018, 19:53
(0) (1)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2041 1


Тази неделя (18 ноември) се изиграха двубоите от 3 кръг на АФЛ Ботевград 2018/19. За щастие по-голямата част от деня премина при добри метеорологични условия, като времето се влоши чак накрая и засегна само последните две срещи.

В първата битка за деня се изправиха Йънг Бойс и Никсметал Груп. С оглед всички изиграни мачове от кръга, това бе може би най-интересния сблъсък, който се заформи. Противно на очакванията тимът на Йънг Бойс пръв поведе в резултата, като запази преднината си почти до самия край. Символичните домакини предложиха добър футбол и бяха напът да запишат първа победа. Тогава обаче позадремалият тим на Никсметал Груп се събуди и с финална акция в заключителните минути успя да си гарантира нови три точки, записвайки трети пореден успех от началото. Краен резултат - 3:4. Статистика от срещата може да намерите тук.

Втори един срещу друг излязоха Сименс и Козаро. Стабилните изяви на Козаро продължиха и днес, след като тимът записа резонна победа над скромния си съперник в лицето на Сименс. Символичните домакини не успяха да покажат приятната игра, на която станахме свидетели в първите два мача. От другата страна пък отборът на Козаро се отличи с доминиращ футбол и съвсем заслужено грабна победата, без особени трудности. Краен резултат 1:6. Статистика от срещата може да намерите тук.

Третата среща бе между Сириус и Отряд Армейци. Очакванията за равностойна битка не бяха опровергани. Отборът на Отряд Армейци излезе с най-доброто на терена и най-после показа истинското си лице. Още от самото начало на двубоя, символичните гости показха по-добър футбол. Така със стабилна игра в защита, както и висок процент на ефективност в предни позиции, тимът на Отряд Армейци записа хубав успех, който на практика бе първи за отбора. Краен резултат - 3:8. Статистика от срещата може да намерите тук.

Четвъртият двубой бе представен от Феърплей Мездра и Черното лале. Символичните гости стартираха уверено и поведоха в резултата още в първата минута. Радостта им обаче бе кратка и неслед дълго нещата се обърнаха в полза на Феърплей Мездра. Последваха силни минути за момчетата от Мездра, които не позволиха на Черното лале да реагират и прекършиха амбициите на своя съперник да запише първи точки. С днешната си победа тимът на Феърплей Мездра уверено продължава да диша във врата на лидера Мургаш, подавайки сериозна заявка за първото място. Краен резултат - 7:2. Статистика от срещата може да намерите тук.

В петата среща трябваше да се срещнат Мургаш Врачеш и Сенсата. Момчетата от Сенсата обаче не се явиха и така се стигна до служебна победа за миналогодишния шампион. По всичко изглежда, че отборът на Сенсата продължава да затъва, като това се очертава трета поредна загуба за тима.

Кръгът бе закрит от отборите на Микроак и Грамаде Скравена. Обилният снеговалеж сериозно попречи на качеството на двубоя, а за футбол трудно можеше да се говори при тези условия. Все пак двете страни излязоха на терена, показвайки желание и мъжество и играха до толкова, до колкото обстановката им позволи. Двубоят премина под диктовката на Микроак, който контролираше събитията на терена и закономерно победи своя съперник. Въпреки добрия си старт, тимът на Грамаде записа лош ден и не успя да покаже почти никаква идея в своята игра. За разлика от тях, отборът на Микроак най-сетне разкри истинските си възможности и днес показа коренно различно представяне в сравнение с предните два мача. Краен резултат - 9:1. Статистика от срещата може да намерите тук.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2018

Коментари (1)

  • Отговори (5) (0)
    1. добавен от: Анонимен 18 Ноември, 21:04

    Семчето пак е отпуснал пресата

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete