Четвъртък, 28 Март 2024, 22:06

Резултати след срещите от втори кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград 2018/19

3 Март 2019, 22:18
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2064 11


Днес (3 март) се проведоха двубоите от 2 кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград 2018/19. Навръх националния празник на България, настроението през целия ден бе приповдигнато, а срещите преминаха по план, а съвсем очаквано някои от тях се превърнаха в доста оспорвани и допълниха по чудесен начин еуфоричната обстановка покрай така важния повод за празнуване днес.

Кръгът откриха Сириус и Мургаш Врачеш. Двубоят бе чакан с голям интерес. Представянето на Сириус надмина всякакви очаквания, а тимът се превърна от средняк в един от конкурентите за челната тройка. Подемът на "жълто-сините" наистина изглеждаше впечатляващ, затова настроението преди срещата с основание бе приповдигнато. Изпитанието за Мургаш Врачеш изглеждаше наистина голямо. Двете страни спретнаха много здрав футболен двубой, в който футболната игра бе на високо ниво. Двубоят бе изключително равностоен. Шампионите първи разпечатаха вратата на своя опонент, но символичните домакини успяха да изравнят малко по-късно. Последва нова промяна на резултата, след като Мургаш си върна водачеството, но за втори път Сириус отказа да се предаде и съумя да се върне в мача. 10 минути след началото на второто полувреме обаче отборът на Мургаш превключи предавката и успя да пробие защитния вал на своя съперник. Последваха силни минути за "сините", които материализираха превеса си и натрупаха комфортна преднина, с която на практика пречупиха тима на Сириус и записаха ценна победа. Краен резултат - 2:6.

Втората среща за деня бе между Грамаде Скравена и Черното лале. Двубоят сам по себе си бе пряка битка за дъното, затова предвещаваше голям заряд. За съжаление очакванията не бяха оправдани, а на терена имаше един отбор и това бе този на Черното лале. "Лалетата" показаха надмощие и успяха да наложат агресивната си игра още от първите минути. Това бе и ключът към успеха за символичните гости, които доминираха във всеки аспект на футболната игра и заслужено записаха три точки с категоричното си представяне. Краен резултат - 1:11.

Поредното дерби за деня противопостави Отряд Армейци и Козаро. Срещата бе типично отражение на един наистина качествен и оспорван футболен двубой, идеален пример за зрелищните сблъсъци, които се заформят в АФЛ Ботевград. Двата отбора спретнаха красиво футболно шоу, в което на преден план личаха високо темпо на игра и красив футбол. Развоят на събитията не се знаеше до последния съдийски сигнал, а това допълнително придаде заряд на срещата. Тимът на Козаро първи поведе в резултата, но мигновен отговор от "армейците" бързо охлади страстите на терена. Головата машина на Козаро - Радослав Зарев поведе своите към успеха с второ попадение, но отново само няколко минути след това "червените" се върнаха в резултата. Заключителните 10 минути от двубоя предложиха доста емоции. Мачът спокойно вървеше към равенство, когато фрапантна грешка на стража на Козаро бе в основата тимът на Отряд Армейци да се поздрави с успеха в последните минути от двубоя. Така "червените" записват много важен успех, който да даде огромен тласък на отбора в борбата му за челните места. Краен резултат - 3:2.

В четвъртия спор за деня се изправиха Йънг Бойс и Микроак. Символичните гости изпитваха затруднения в началните минути и до края на полувремето имаха крехък аванс от един гол, но определено мачът не изглеждаше решен. Отборът на Йънг Бойс излезе мотивиран и беляза доста силно първо полувреме, в което се отличи с добра игра и се бори като равен с равен. След подновяването на играта отборът на Микроак си стъпи на краката и въпреки че отново не показа най-доброто от себе си, успя да увеличи аванса си. В последствие символичните гости задържаха преднината си и не допуснаха изненада. Краен резултат - 1:5.

В последния двубой за деня играха Никсметал Груп и Сименс. Срещата бе абсолютно протоколна за символичните домакини, които съвсем очаквано разгромиха скромния тим на Сименс. "Зелените" от Никсметал Груп натрупаха и солидна голова разлика, а след издънката на Козаро вече заемат втората позиция в класирането. Краен резултат - 18:3.

В последната среща отбора на Сенсата спечели служебно срещу Феърплей Мездра.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2018

Коментари (11)

  • Отговори (3) (0)
    1. добавен от: Семко 3 Март, 23:12

    Продаваме контестация защото съдията е записан в отбора на Отряд Армейци.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 3 Март, 23:13

    Ха ха ха под вола теле ли търсиш

  • Отговори (6) (2)
    3. добавен от: Анонимен 4 Март, 01:32

    Ей смешници не създавайте интриги! Никой нищо не е подавал! Това е вярно- да, но не сме ние хората които ще решим този казус! Не е правилно да свири като е пристрастен, но ни е ясно, че няма да докарат друг съдия само заради факта, че е записан в Отряд Армейци. Той няма изигран мач за тях. Като цяло съдията свири добре, единственото нещо, което не отсъди правилно е 100%-това дуспа срещу Зарев. Нормално е да си затвори очите, все пак е ЦСКАР. А и не играем за шампионска лига. Минало свършено! Край на сагата!

  • Отговори (5) (0)
    4. добавен от: Анонимен 4 Март, 07:48

    Семков успокой се малко, че ни омръзна само с теб да се занимава някой.

    • (5) (2)
      1. добавен от: Анонимен 4 Март, 10:03

      Не виждате ли, че това не е Семков! Той не използва думи като контестация в речника си! Някой му използва името да създава интриги! Ясно е на всички, че той не е ангел, но в случая не е виновен!

  • Отговори (2) (2)
    5. добавен от: Анонимен 4 Март, 15:37

    А отложения мач между Козаро и Мургаш защо не се изигра досега. Ако беше изигран навреме докато имаше някаква интрига , Мургаш щяха да им напълнят кошницата.
    А сега се получава така, че един мач който трябваше да се играе в началото на сезона, ще се изиграе след края на сезона когато всичко за първото място е решено, но не и за второ и трето. Мургаш ще им клекне.

    • (0) (0)
      1. добавен от: Анонимен 6 Март, 06:46

      Мургаш ще напълнат кошарата на Семчето

  • Отговори (1) (0)
    6. добавен от: Анонимен 4 Март, 21:42

    Мисля, че няма нещо ново.
    Каквото реши Мургаш, това се случва в лигата.

  • Отговори (1) (0)
    7. добавен от: Анонимен 4 Март, 22:02

    Семкооо контестация се ПОдава а не ПРОдава
    Това не са ти цигарите без бандерол които ПРОдаваш в така фирма със сладките дето сега работиш

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 4 Март, 22:02

    :D :D :D

  • Отговори (1) (0)
    9. добавен от: Анонимен 4 Март, 22:06

    Семко БАРБУШЕВ постъпи като джентълмен
    Време и ти да си почиваш при него
    Доста си напрегнат на последък
    Може би от хашиша дето продаваш и смъркал
    :D :D :D :D :D

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete