Четвъртък, 18 Април 2024, 17:03

Резултати след срещите от втори кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград 2019/20

23 Февруари 2020, 16:04
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1916 23


Днес (23 февруари) се изиграха двубоите от 2-ия кръг на 2-ри полусезон на АФЛ Ботевград 2019/20. Заедно с приятното и слънчево време ръка за ръка се проведоха вълнуващи сблъсъци, като и трите двубоя имаха своя чар и предложиха по нещо красиво за зрителите.

Летящ старт на футболния ден дадоха отборите на Oтряд Армейци и Никсметал Груп. Още в обзора преди кръга прогнозите гласяха, че това ще бъде "гвоздеят" в програмата и определено срещата не разочарова. Двубоят започна с мечтано начало за "червените", които с два гола на Кристиян Иванов в рамките на 4 минути вдигнаха високо във въздуха целия отбор. 5 минути по-късно символичните гости отвърнаха на удара чрез Иван Манов и на почивката двете страни се разделиха при резултат 2:1. В последствие, малко след началото на втората част, "армейците" отново си върнаха аванса от два гола след попадение на Мирослав Янчев. Само минута по-късно интригата отново бе върната и Христо Христов вкара за Никсметал Груп - 3:2. В 46-ата минута Мирослав Янчев заби второто си попадение и леко по леко предвождаше своите към успеха, след като резултатът стана 4:2. 3 минути след това головата машина на "зелените" Радко Асенов най-после се прояви и съживи мечтите на своя тим.  Последните минути от мача бяха пред експлозия. Много напрежение и излишни нерви осеяха съперничеството и смекчиха красотата на двубоя. В крана сметка финален щурм в 53-ата и 54-ата минута от страна на Никсметал Груп бяха достатъчни на символичните гости да се доберат до успеха, макар и да преминаха през "иглени уши", за да го постигнат. С гол на Христо Христов резултатът бе изравнен до 4:4, а голмайсторът на тима Радко Асенов донесе успеха на своите и потопи играчите на Отряд Армейци в печал. Краен резултат - 4:5. Статистика от срещата можете да откриете тук.

Във втория мач за деня се срещнаха Сименс и Сириус. Двубоят не предвещаваше зрелище, като повечето мнения бяха, че Сириус ще спечели безпроблемно. Това на практика се случи, но победата не дойде съвсем лесно. Интересният момент бе свързан с това дали ще видим преобразено лице от страна на Сименс, а ние определено го видяхме. До полувремето символичните домакини се държаха като равен с равен и не допускаха разликата в класите да каже по-сериозна дума. На почивката резултатът бе 3:3, след като Сименс първи поведоха, а до края на първата част отборите се преследваха в резултата. След подновяването на играта играчите на Сириус превклювиха на по-високи обороти и съответно успяха да грабнат победата. Силите на Сименс пък свършиха и въпреки силнотоп първо полувреме, символичните домакини отстъпиха. Краен резултат - 3:6. Статистика от срещата можете да откриете тук. 

Подобаващ край на кръга сложиха Балкан Юноши и Мургаш Врачеш. Двубоят се превърна в истинско шоу, чийто край не бе ясен до последния съдийски сигнал. Срещата много наподобяваше на откриващия сблъсък между Отряд Армейци и Никсметал Груп, но разликата е там, че никой не предполагаше такъв развой. Талантите от школата на "Балкан 1929" изиграха категорично един от най-силните си мачове до момента, след като излязоха уверено да се надиграват срещу трикратния шампион. Силен мач направиха двамата вратари Мартин Кирилов и Цветомир Кацарски, които бяха обсипани с безброй удари, но многократно намесите им бяха на топ ниво и запазваха интригата в срещата. Шампионите започнаха лежерно, но въпреки това се разписаха в 9-ата минута чрез Ивелин Данчев. Само 2 по-късно Стилиян Петров бе точен, за да върне равенството. Отново сякаш това не впечатли символичните гости, които в 15-ата минута си върнаха водачеството отново с гол на Ивелин Данчев. В рамките на 2 минути (25-27) отборът на Балкан Юноши направи нещо паметно, сътворявайки пълен обрат до 3:2 чрез две попадения на Алекс Георгиев. Минута по-късно Радослав Зарев бе точен, за да върне равния резултат - 3:3. Именно така двете страни се разделиха и на почивката. През втората част отборът на Балкан Юноши доказа, че играта му не е случайна и съперникът му ще трябва да се бори, ако иска победата. Малко след началото Стилиян Петров вкара втория си гол и отново донесе преднина на своите. В 43-ата минута  Цветослав Ботев отговори, връщайки равния резултат - 4:4. Оттук насетне последваха много вълнуващи минути, осеяни с голови положения, греди, пропуски и прочие. В 48-ата минута Алекс Георгиев заформи хеттрика си, а резултатът изненадващо бе в полза на "зелените" 5:4 и то броени минути преди края. Тогава обаче опитът си каза тежката дума, а финална акция от страна на Мургаш Врачеш нямаше как да бъде спряна от талантите на Балкан. Васил Григоров изравни резултата в 49-ата, а Радослав Зарев се прояви като палач на отсрещната страна и допринесе за успеха с последното попадение, което сложи край на всичко. Все пак отново адмирациите отиват за отбора на Балкан Юноши, който се бори като равен с равен с трикратния шампион и за пореден път демонстрира завидните умения, с които разполага. Краен резултат - 5:6. Статистика от срещата можете да откриете тук. 

Програма, резултати, класиране и голмайстори можете да откриете тук.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2019

Коментари (23)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 23 Февруари, 17:14

    Армейците излизат от лигата

    • (0) (0)
      1. добавен от: Анонимен 24 Февруари, 16:23

      Вън

  • Отговори (1) (0)
    2. добавен от: Анонимен 23 Февруари, 18:55

    То пък една лига...

  • Отговори (0) (1)
    3. добавен от: Анонимен 23 Февруари, 19:31

    Ми направи си твоя бе гольоооо

  • Отговори (5) (0)
    4. добавен от: Анонимен 23 Февруари, 20:08

    Пълна порнография, вратаря на никсметсл скача и лови топката на 2 метра извън наказателното и само жълт картон. Докато му течеше наказанието влезна и напсува "съдията" , който беше обиждан и псуван и от други играчи, но явно му харесва да споменават роднините му. Повече нема да гледам тая порнографска лига.

    • (0) (1)
      1. добавен от: Анонимен 24 Февруари, 16:22

      Мъжка к...ва който днес беже жена пред никсметал и прави коментар обща си бакооо па се ядосвай и да биеш шамбион на оная работа ще ми станаш балък мазен

    • (0) (1)
      2. добавен от: Анонимен 24 Февруари, 16:22

      Мъжка к...ва който днес беже жена пред никсметал и прави коментар обща си бакооо па се ядосвай и да биеш шамбион на оная работа ще ми станаш балък мазен

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 23 Февруари, 20:09

    Закривай

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 23 Февруари, 20:12

    Направо. Да. Дават купата. На никсметал

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 23 Февруари, 20:19

    Сбогом. На тая. Порнографска. Лига

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 23 Февруари, 20:19

    Закривай

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 23 Февруари, 20:27

    Да. Сложим. Край. Най. После

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 23 Февруари, 20:37

    Чичо Кольо съдията бе умрел от страх

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (120)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (40)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete