Петък, 29 Март 2024, 15:44

Рилски спортист спря победната серия на Костинброд

26 Септември 2022, 07:53
(0) (0)
Костинброд - Спорт
Прочетена: 622 0


Рилски спортист и Костинброд завършиха при резултат 0:0 в мач от 8-ия кръг на група “Б” на Югозападната Трета лига. Двата отбора не предоставиха особено интересен двубой и чистите положения бяха доста малко. Така гостите от Костинброд губят първи точки през този сезон, след като досега отборът имаше само победи и нито една загуба или равенство.

Двата отбора започнаха равностойно двубоя, като домакините от Самоков търсеха повече попадението, но така и не се създадоха опасно положение. Лошата новина за Костинброд дойде дойде в 6-ата минута, когато Цветомир Тодоров напусна принудително терена и на негово място се появи Теодор Милошев.

В 29-ата минута Стефан Неделчев засече топката с глава след центриране от статично положение, но я прати над напречната греда. В 40-ата минута Костинброд организира хубава атака, при която влезлият като резерва Милошев опита фалцов удар от границата на наказателното поле, но отново в аут.

До края на първото полувреме повече интересни положения нямаше и така двата тима се оттеглиха при нулево равенство на почивката.

През второто полувреме определено мачът стана по-динамичен, но отново чистите положение през първите минути липсваха. В 59-ата минута обаче при едно от центриранията вратарят на Костинброд изпусна топката и се стигна до хаос в наказателното поле на гостите. Няколко секунди по-късно Василев стреля с глава, но неточно.

Последваха минути, в които не се случи нищо интересно, но за сметка на това мачът доста се поизнерви, като имаше доста спорове от страна и на двата отбора както със съдията, така и с противника.

В 88-ата минута Орлин Старокин излезе сам срещу вратаря и стреля от малък ъгъл, но Валентин Галев спаси.



Източник: sportal.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (37)
70% Complete