Неделя, 5 Май 2024, 13:56

РЗС: Честит празник и сбогом, г-жо Пръм!

2 Април 2013, 09:41
(0) (0)
България - Новини
Прочетена: 2103 0


Янев поздрави Кунева с „професионалния й празник“ 1 април

Тези дни станахме свидетели не просто на разпада на една организация, а на разпада на идеите, псевдо авторитета, името на партията и нейния създател. В навечерието на изборите излезе наяве истината: Движение България на гражданите е всъщност Движение България на статуквото, пишат от „Ред, законност, справедливост“ в съобщение до медиите.

От партията на Яне Янев заявяват, че разпадът в "партията на Пръмова" не ги изненадва.

Вече 2 години РЗС предупреждава, че Кунева е проект на измамата и фалшивите обещания. Хората усещат фалша, не е възможно дълго време една огромна лъжа да се лансира за чиста монета. Няма как да твърдиш, че въвеждаш нов модел в политиката, а да редиш листите си по типичния за партиите на статуквото начин - чрез парашутисти, напълно непознати за местните общности. Както се казва: по делата ще ги познаете! Пируетите на Кунева не трябва да ни изненадват. Учила се е от най-изявените представители на 23-годишния грабителски преход: все пак е била старши юридически съветник в редица правителства от 1990 г. насам, коментират от РЗС.

От партията на Янев напомнят, че Меглена Кунева беше министър в правителството на Симеон Сакскобургготски, а при управлението на Сергей Станишев стана еврокомисар.

До гуша е в блатото. Майсторските й опити да заблуждава обаче не минаха метър. Паметта на хората не е толкова къса. А и истината лъсна: тя доказа, че е най-яркият символ на посткомунистическото статукво. РЗС ви поздравява, г-жо Пръм, с професионалния ви празник – деня на лъжата и ви желае приятно пътуване към политическото небитие, завършват от партията на Яне Янев.

Източник: http://dnes.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (214)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete