Петък, 3 Май 2024, 17:14

С пчелински зелник и греяно вино Костенец отпразнува 14-ти февруари

15 Февруари, 10:37
(0) (0)
Костенец - Новини
Прочетена: 656 0


С богата и разнообразна програма, читалищата от община Костенец зарадваха жителите и гостите на града, дошли да почетат празника на виното и любовта.

Печка на дърва, пчелински зелник и греяно вино при Колонадата пред НЧ “Прогрес 1907” привлякоха вниманието на минувачите, а ритуалното “зарязване” на лозята събра малки и големи.

Празникът продължи с програма, подготвена от НЧ “Прогрес 1907”, гр. Костенец. В малкия салон на читалището се състоя поетична вечер, посветена на любовта и виното.

За доброто настроение на всички присъстващи, организаторите на събитието прочетоха едни от най-обичаните от поколения българи лирични творби в прослава на любовта.

Прекрасната Ниа Хаджийска също взе участие и омая публиката със своите грациозни танци. Кулминацията в програмата бе изявата на талантите от вокална група “Блясък”, с ръководител Мариета Ибришимова, чиито изпълнения разчувстваха гостите и оставиха блясък от сълзи в очите.

Кметът на община Костенец - Йордан Ангелов и екипът му поздравиха организаторите за прекрасната програма. В своето обръщение кметът пожела много любов, сплотеност и щастие в домовете!

Община Костенец благодари на всички читалища за доброто взаимодействие и сътрудничество!



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (211)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete