Вторник, 14 Май 2024, 21:29

Събраха се парите за Ангел

25 Юли 2013, 13:47
(0) (0)
Своге - Новини
Прочетена: 1619 0


Събрани са средствата, от които се нуждаеше Ангел Стефанов от Своге. Нужните 8 хиляди лева първоначално се струваха непосилна сума за семейството и приятелите на Ангел. Добрината на хората, обаче е безгранична. Благодарение на balkanec.bg, информацията за набирането на средства достигна максимален брой хора. Много от тях откликнаха - с дарения в специално поставени из гр. Своге кутии. "Искам да благодаря на всеки един от отзовалите се на нашия вик за помощ." - каза пред balkanec.bg Ивелина Симеонова - основен инициатор на събирането на средствата за Ангел. "От името на майката на Ангел, също искам да изразя своята благодарност на всеки един от вас. Информацията във вашия сайт, даде възможност за изпращането и на много пощенски записи за помощ на семейството."
Припомняме ви, че сумата трябваше да бъде събрана до утре. За пореден път обаче, се доказа, че доброто в хората е по-силно и даде възможност на Ангел Стефанов да се прибере в къщи!
"Искрено се надявам на всеки направил добро, да му се върне двойно." - каза Ивелина и сподели, че Ангел вече си е в къщи и се чувства добре.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (240)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (135)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (50)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete