Сряда, 8 Май 2024, 00:11

Сашо Везенков: Нашата единствена цел е шампионската титла

10 Март 2013, 12:10
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 1710 1


Спортният директор и треньор на Лукойл Академик Сашо Везенков сподели, че е доволен от представянето на възпитаниците си при победата над Спартак Плевен с 93-70. Той допълни още, че цел №1 на отбора е спечелването на шампионската титла.

“В момента класите на Лукойл и Спартак са много различни. В началото не влязохме много бързо в ритъм, но е доста трудно да се концентрира един отбор след спечелването на Купата на България. Малко по малко ще се получат нещата. Във всеки мач играем за победа и в момента основната ни цел е шампионската титла”, заяви Сашо Везенков.

Везенков сподели, че е доволен от представянето на Павел Маринов и се надява той да разкрие пълния се потенциал в следващите мачове на тима.

Спартак не е от нашата класа, но е неудобен съперник, казва Павел Маринов.

Самият Павел Маринов пък каза следното: "Винаги е приятно да побеждаваш. Спартак не е от нашата класа, но наистина е много неудобен съперник. Играят много освободено, тъй като от много години са заедно. Не ни беше лесно, но трябваше да излезем мотивирани и успяхме да вземем мача. Спадове като този във втората част се случват в баскетбола, но ние сме професионалисти и работим, за да ги изчистим."

Източник: http://bgbasket.com

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 10 Март, 22:28

    Дори и да е застрашена титлата ви съдиите ще ви я дадат!Това безмислено първенство въобща не трябва да се провежда.То е с предизвестен край и спъва развитието на баскетбола ако все още може да се говори за такъв.Пример: измъчен и некадърен нац отбор!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (219)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (65)
70% Complete