Понеделник, 29 Април 2024, 19:19

Сашо Везенков: Приемам предизвикателството с чувство за голяма чест

24 Януари 2013, 16:56
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 2810 2


Днес стана официално назначаването на спортния директор на Лукойл Академик Сашо Везенков за старши-треньор на тима. Той ще води „студентите” до края на сезона, а ето и неговото обръщение след назначаването му на поста:

"Лукойл Академик е най-големият клуб в България и лицето на българския баскетбол пред Европа. Животът ми е свързан с този клуб през последните повече от 10 години, с неговите щастливи и трудни моменти.

Приемам предизвикателството с чувство на голяма чест. Защото да водиш отбор като Лукойл Академик е на първо място въпрос на чест и признание от ръководството. В същото време осъзнавам и огромната отговорност, която поемам от тук до края на сезона.

Мога да кажа, че ще дам всичко, на което съм способен в името на това Лукойл Академик да завърши годината така, както ни приляга – с купа и титла на България. Ние сме едно семейство и ние ще работим всички заедно в името на общата ни цел – да защитим позициите си на шампиони и клуб №1 в страната.

Вярвам безрезервно в екипа, който застава до мен и разчитам на опита и натрупаните в последните години знания на първия помощник-треньор на отбора Мирослав Ралчев.

Вярвам на всеки един баскетболист, който има честта да бъде част от Лукойл Академик. Това са най-добрите български баскетболисти, които играят в най-добрия български отбор.

Разчитам на тяхната подкрепа и характер. И съм категоричен, че единственото място, което приляга на тези момчета и на нас като клуб, е първото. С повече труд и по-малко приказки в следващите няколко месеца Лукойл Академик ще бъде отново там, където ръководството очаква от нас и ни е гласувало доверие да ни види – на върха.

Благодаря на всички медии за вниманието, с което се отнасят към нашия клуб. Надявам се, че с представянето си от тук нататък Лукойл Академик няма да разочарова нито един любител на българския баскетбол."

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Сашо Везенков

Подобни новини

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 24 Януари, 20:19

    Pojelavam ti Golqm uspex i nakraq da zavar6i6 na uspe6noto i 6tastlivo VTORO .mqsto.....sled BALKAN razbira se :D :D :D :D

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 25 Януари, 11:39

    влезна в капана. най-накрая ще го изгонят. толкова пари се вляха в клуби и все някой друг го отнасяше.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (192)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (57)
70% Complete