Неделя, 28 Април 2024, 15:07

Сашо Везенков: Щом ПАО и Барса не могат да доведат българина в залата, ще каним Маями Хийт

15 Септември 2012, 20:44
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 2413 9


Спортният директор на шампионите за турнира в София

Спортният директор на Лукойл Академик Сашо Везенков заяви, че не е доволен от малката посещаемост на турнира организиран от шампионите. От друга страна пък той каза, че неговият отбор му е направил добро впечатление и се надява той да върви напред:

"Това са подготвителни мачове и даже съм изненадан, че стоим по-добре отколкото предполагах. Мога да кажа, че като физика имаме най-добрият отбор от всичките години досега. Сега всичко е в ръцете на треньорите и играчите, дано да има сработване и да вървим напред.

Нямаме много време до квалификацията. Доколкото знам, ще изиграем още две-три контролни срещи и Господ да е с нас, отиваме на 25-ти, за да продължим към следващия етап.

Това е отборът на Лукойл Академик и ние не делим играчите на българи и чужденци.

Аз не мога да давам оценка за организирането на турнира, това може да го направи всеки друг. Не съм доволен като посещаемост, но явно щом Панатинайкос и Барселона не може да доведе българина в залата, мисля, че догодина мога да си позволя да говоря с г-н Златев за Маями Хийт като някакъв по-атрактивен отбор."

Източник: balkanec.bg

Коментари (9)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 15 Септември, 20:57

    Абсолютно е прав Везенков, българите нищо не заслужават.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 15 Септември, 21:01

    Нещо българина в последно време не е по зрелищата.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 15 Септември, 22:27

    Немотия е налегнала хората :) затова неможаха хората да си го позволят.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: бай Мангал 16 Септември, 00:16

    Макето Сашо Вазелин-ков що не си намажа дупето с грес и не емигрира отново в Кипър, като сме му криви ние, БЪЛГАРИТЕ :?:

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 16 Септември, 08:08

    Ами българина иска да гледа българи в българските отбори,а не 4-ма чужденци-наемници в стартовата петорка!А дали ЛУКОЙЛ са български отбор?Къде и колко са им феновете,след като спряха безплатните екскурзии!Дали могат да напълнят салончето в Правец,ако не са гостуващите агитки!Академик е отбор с традиции и ако играе в София,старите привърженици на отбора и самия отбор,биха запалили и по-млади фенове и да се върнат добрите години за отбора.Лукойл-Академик е друга работа,хората не припознават в него истинския Академик,това е недоносче,ведомствен отбор за гъделичкане на егото на Златев.И 100 пъти да станат шампиони,все тая!Това е изкуствено създаден отбор и такъв ще си остане,никога няма да го заобичат хората!

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 16 Септември, 09:33

    БАЛКАН Е ОТБОРА, трябваше и тях да ги поканят на турнира.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 16 Септември, 11:13

    "Балкан" е СИМВОЛА на баскетбола в нашия край и разни ментета,събрани от "въже и кол" рано или късно не само си отиват,но и бързо се забравят!

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: spravedliv 16 Септември, 13:45

    Istinata e ,che lipsvasche reklama za turnira! Kakva glasnost chakate ot edna mafiotka Zeza, koyato izgoni ne samo fenovete, no i vsichki drugi posetiteli!Kato ya vidi chovek na vhoda na modernata zaia ne ti se vliiza v neya! Edno tulovische, oblecheno s anzung na JUKOIL! Kakva peklama! Rezil sa Pravez! Vreme e veche Valentin Zlatev da porazchisti bokluzite okolo sebe si!

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 17 Септември, 09:08

    И ако имаше по-голяма и реклама,цял Правец щеше да отиде на турнира!Да бе,да!Кога Правец е имал баскетболен отбор,още повече пък и традиции в тоя спорт!Златев ако е искал да помага и да прави голям отбор,да беше оставил отбора в София,да беше ги оставил да играят в традиционния си светло син цвят,а не дапроменя историята на славния Академик!Кое е общото между тоя отбор и Академик-София!Май нищо!Като иска Академик,да беше направил Академик-Правец,нали имат университет!Или май имаха!
    Отбор за местна консумация,но дори да влезе в групите на най-силните Европейски турнири,пак ще си го гледат само Златев,блюдолизците му и семействата и гаджетата на баскетболистите!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete