Понеделник, 29 Април 2024, 10:30

Сашо Везенков: Тази загуба дойде точно навреме

8 Декември 2012, 08:57
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 3117 0


Спортният директор на ЛукОйл Академик Сашо Везенков заяви след поражението от Балкан Ботевград, че тази загуба е дошла точно навреме, за да могат студентите да се стреснат преди важния двубой от Еврокъп през следващата седмица.

„Ние изиграхме шест контролни срещи и загубихме шест. Не се ли мобилизират, не играят ли на 100 процента, тук се играе много трудно. Не искам да търся оправдания. Идват след победа тук и еуфорията е малко по-голяма. Идват тук и си мислят, че така ще се разходят малко, защото последните мачове бяха такива. Не става така. Отборът на Балкан е селектиран, с добър треньор. Данчо Бозов, моите уважения, но той не е вкарвал по толкова и в добрите си години“, сподели Везенков след поражението.

„Аз не съм психолог, аз съм тук за да осигуря – да са платени, да имат топло вкъщи, да имат вода, да имат какво да ядът. Тук в България има заведения, празнуват както си му е редът. Еуфорията е голяма за тези, които са ни били, за нас е нищо – само да се стреснат малко, за да могат да се стреснат за Подгорица“, добави спортният директор на ЛукОйл Академик.

„Ние имаме поставена задача, да влезем в Топ 16, не е нещо фатално, че днес сме загубили един мач. За мен, тази загуба дойде навреме“, завърши Везенков.

Източник: http://gong.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete