Понеделник, 29 Април 2024, 17:42

Шампионът на Еврохолд Балканската лига на четвъртфинал без игра

20 Март 2012, 07:55
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 2706 0


Шампионът на Еврохолд Балканската лига от миналия сезон Фени Индустри от Кавадарци си осигури място на четвъртфиналите, без да играе последния си мач в редовния сезон. По програма, македонците имаха отложен мач срещу Зрински Мостар от деветия кръг, който трябваше да се играе сега.
Оказа се обаче, че след края на първенството в Босна и Херцеговина, отборът на Мостар е бил разпуснат, и на практика не разполага с достатъчно състезатели, за да се изправи срещу Фени в Кавадарци. По тази причина ръководството на Еврохолд Балканската лига реши да отмени срещата, и да присъди служебна победа с 20-0 в полза на македонците.
По този начин, Фени все пак се добра до трето място в Група В на турнира, изпреварвайки Напредък Рубин, и ще играе на четвъртфинал.
Съперник на Фени Индустри в четвъртфиналните плейофи е вторият в група А Морнар Бар, а в другата четвърфинална серия, за място във Финалната четворка, спорят българският Рилски спортист и Апоел Тел Авив. С директна квота за полуфиналите като първенци в групите са Левски и Галил Гилбоа.


Източник: bgbasket.com

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (192)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (56)
70% Complete