Сряда, 1 Май 2024, 22:01

Шампионите на среща с Вальо Златев, Везенков: Търсим играч по най-бързия начин

27 Ноември 2012, 10:01
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 1583 3


Спортният директор на ЛукОйл Академик Сашо Везенков потвърди, че клубът търси ново попълнение по най-бързия начин след контузията на Божидар Аврамов. Отборът е имал среща с президента Валентин Златев, като той е поставил още веднъж целта – продължаване в следващата фаза на турнира Еврокъп.
 
„Контузията на Божидар е наистина много неприятна ситуация. Божидар ни е основна фигура. Наистина доста напредна и играеше добре. Просто това е баскетболът. Не може да знаем кога може да се случи. За радост не е много сериозна. След разговор с нашия лекар д-р Белев ми каза, че възстановяването ще е около 40 дни”, заяви Везенков пред Гонг.
 
Той сподели, че се търси класен играч, европеец, който да е добър реализатор и който да може да пристигне бързо в България.
 
„Мислим за подсилване, да и то по най-бързия начин. Сега имам среща с Марин Докузовски. В събота също така говорихме с президента на отбора г-н Златев. Имахме двучасова среща с целия отбор. Ние отдавна сме запланували и търсим играч, без да говорим за промени и смени. Но сега, когато се случи и това с Божидар, става належащо. Не е само да доведеш някой. Този някой трябва да бъде наистина класа. Този някой трябва да бъде наистина разлика. И поне няколко дни да тренира с останалите. Значи ние се прибираме в четвъртък късно вечерта, той в четвъртък трябва да бъде в България. Търсим европеец. Вече доста разговори проведох, но пак казвам, че не е така лесно. Няма свободни играчи по това време на сезона. Всички играят, но се надявам днес, утре да намерим вече”, коментира още Сашо Везенков и добави по повод срещата с Валентин Златев:
 
„Г-н Златев също много добре знае какъв е Билбао и какво представлява. Това, за което говорихме и което той каза, е второто полувреме на мача с Билбао. Едно от най-слабите полувремена в последните мачове и той постави точно и конкретно задачите. Нашата цел на този отбор е да премине в следващата фаза. Да влезем в 16-те, защото този отбор в България няма конкуренция и този отбор за България в този си вид не би останал. Това е, което каза и г-н Златев. Дадено ни е всичко, което да гарантира този успех. Търсим нови играчи. Търсим играч, без да променяме пак казвам, някой, който да е добър реализатор, за да може да помогне за постигането на целите ни.”
 


Източник: gong.bg

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 27 Ноември, 12:06

    само лукойл оле !!!!!!!!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 27 Ноември, 23:21

    Златев на Малкия клюн името ли е?

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 29 Ноември, 01:12

    Гн спортен директор Везенков,защо откраднахте името "Академик"?Бившия отбор А-К съществуваше с оскъдни средства и без наличието на разни ексцентрични циркаджии играеше много по добър баскет от твоя богат отбор!Ти сигурно няма да си спомниш за С.Филипов за братята Панови,Не знам дали въобще си чувал за тях.Отборът ви е създаден по подобие на захаросания Латекс и на асперинения Л-Ц.Такива изкуствени отборчета не виреят дълго!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (203)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (59)
70% Complete