Понеделник, 20 Май 2024, 02:37

Ще има ли Божурище четвърти заместник-кмет?

8 Май, 15:09
(0) (0)
Божурище - Новини
Прочетена: 250 1


Кметът на община Божурище даде заявка за четвърти заместник-кмет, който "ще отговаря пряко в борбата против златодобива и екологията в частност", по думите на градоначалника.

Това стана ясно от проведена среща по повод актуалната тема в последните месеци в община Божурище - борбата против златодобива и полезните изкопаеми на територията на общината. На срещата, освен представители на общинската администрация и съветници, присъстваха Тома Белев, както и представители на сдружение "Заедно за чиста природа". По време на разговорите кметът Димов е изразил готовност за промяна структурата на общината - "искам и мога да назнача още един заместник-кмет, който ще отговаря пряко в борбата против златодобива и екологията в частност. Отправих своето предложение сдружението да излъчи свой кандидат и така те да имат постоянна комуникация в най-голямата и прозрачна посока в работата на общинската администрация", споделя кметът.

Справка в общинския сайт показва, че в момента община Божурище е с трима заместник-кметове, като единият - Ангел Бухларски, е с ресор "Обществени поръчки, транспорт, общинска собственост и екология", като явно скоро ще се раздели с частта за екологията, ако кметът е сериозен в своите намерения.


Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Анонимен 9 Май, 08:38

    Много станаха на държавната софра,аман от лапачи.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (254)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (139)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (71)
70% Complete