Четвъртък, 25 Април 2024, 16:15

Силна подкрепа в Костенец и Костинброд получиха кандидатите на ГЕРБ-СДС за народни представители

17 Март 2023, 16:24
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 522 1


Над 200 съмишленици и симпатизанти на „ГЕРБ-СДС“ от Костенец посрещнаха на 16-ти март в салона на НЧ "Прогрес 1907" кандидатите за народни представители от листата за Софийска област. С изпълнения на Вокална група "Блясък" започна предизборната среща, на която кметът на община Костенец Йордан Ангелов подчерта ролята на управлението на ГЕРБ при реализацията на редица проекти от местно значение.

„И в Костенец, както и в цялата област, хората искат България да излезе от политическото безвремие, а ГЕРБ да състави редовно правителство, за да спре галопиращата инфлация и да стабилизира финансите на държавата.
Уверен съм, че ако на 2 април ни подкрепите с номер 2 в хартиената бюлетина, то ще изпълним успешно тази задача. Да, ще бъде трудно. Да, вероятно ще трябва да затягаме коланите, за да преодолеем финансовите поразии на Асен и Кирил и кражбите на "Промяната", но съм убеден, че за 6 месеца нашите експерти в редовното правителство ще направят България стабилна отново.“


Това заяви водачът на листата Младен Маринов пред пълната зала. В словото си петият в листата - бившият народен представител Васил Цветков, който бе и зам.-кмет на община Костенец, заяви от трибуната:

"Ако преди 2 години имахме проблема да търсим нови къщи и парцели за приятелите ни, които се завръщат от чужбина, днес сме изправени пред другият проблем - да убедим връстниците ни, да не напускат нестабилна България!"

Ден по-рано – на 15-ти март, Костинброд посрещна листата на коалицията ни ГЕРБ - СДС в НЧ "Иван Вазов".

„Силни сме, защото сме заедно! Благодаря за категоричната подкрепа на кмета Трайко Младенов, на общинския ни лидер Боби Борисов и на кмета на Годеч Радослав Асенов, който също бе с нас!
Асен Василев и Кирил Петков не са нищо друго освен продавачи на фалшиви мечти. И са много добри в тегленето на милиарди заеми.
Сега, за да се справим с катастрофата, която ни оставиха, трябва да съставим правителство от най-качествените експерти в страната. Защото нашата рецепта за изход от кошмара на Промяната е убедителна победа на 2 април с номер 2 в хартиената бюлетина и редовно правителство.
Продължаваме напред!“


Това заяви водачът на листата Младен Маринов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!






Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (185)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (53)
70% Complete