Събота, 27 Април 2024, 20:57

След като Борисов се подигра на ПП за централата, правителство им предостави държавна сграда за такава

20 Март, 14:37
(0) (2)
Ботевград - Новини
Прочетена: 972 0


Според решението на правителството на Република България, политическата партия "Продължаваме промяната" получава правото на ползване на два държавни имота в град София. Това решение е в съответствие със закона за политическите партии и предоставя на партията възможност да използва тези имоти за своите административни и организационни нужди.

Единият от имотите се намира на адрес ул. "Христо Белчев" № 8 в район "Средец", а другият е на бул. "Витоша" № 12 в район "Триадица". ПП "Продължаваме промяната" е задължена да спазва законовите изисквания за ползване на тези имоти и да ги използва само за своите нужди, без да ги преотдава под наем или да осъществява икономическа дейност в тях.

В решението е предвидено, че областният управител на област София ще бъде отговорен за разработването на механизъм за контрол и периодични проверки за изпълнението на условията за ползване на имотите. В случай на неизпълнение на условията, предвидени в решението, ще бъдат приложени санкции съгласно правилника за прилагане на закона за държавната собственост.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete