Четвъртък, 23 Май 2024, 02:56

Сливница празнува на 24 май (ВИДЕО и СНИМКИ)

24 Май 2023, 19:38
обновена на 24 Май 2023
(1) (0)
Сливница - Новини
Прочетена: 2628 1


И в Сливница, както в Костинброд, традиционният събор се провежда на 24 май. И тази година програмата за празника е богата и в пет поредни дни на сцената до стадиона ще се качат различни групи и изпълнители, част от които - Николай Славеев, Южен вятър, Дарко Филипович, Устата, Бисер Кинг, Тони Дачева, Марко и Снежина, а в последния ден, неделя - Цунами, Черно Фередже и "Сигнал".
На празничният 24 май на сцената се качиха народните изпълнителки Ива и Велислава, които поднесоха на публиката традиционен фолклор с песни с родолюбива тематика. Кратко спиране на тока внесе известен смут сред организаторите - изпълнителките слязоха от сцената, атракционите спряха да работят, а надуваемите съоръжения спаднаха. След краткото прекъсване ситуацията беше нормализирана и празненството започна отново.
На събора беше разположен и щанд с благотворителен базар в помощ и подкрепа на Божидара Павлова, която има нужда от бъбречна трансплантация в чужбина. Повече подробности и начините за помощ може да видите в нашата статия.



Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (263)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (143)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (57)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (76)
70% Complete