Събота, 4 Май 2024, 04:00

Сливница се готви за протест!

22 Април, 14:48
(1) (0)
Сливница - Новини
Прочетена: 364 2


На 19-ти април /петък/, жители на община Сливница внесоха подписка до кмета на общината – Васко Стоилков, с която го уведомяват, че започват протестни действия за незабавна реконструкция на път III-811 Сливница – Брезник.

При провелата се среща между кмета и инициаторите за протеста, кметът е настоял да се изчака и е поел ангажимент за „временно насипване и трамбоване в разкопания участък, а дупките от Сливница до Гълъбовци ще бъдат временно запълнени с асфалт днес - 22.04.24 г."

Жителите на Сливница искат конкретни дати за започването на реконструкцията на пътя, за пускане на междуградски транспорт и редовно сметосъбиране.




Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (4) (0)
    1. добавен от: Ботевград 22 Април, 17:15

    Прави са си хората от там. Това изобщо не маже да се нарече път. До Северозападна България се строй цял скоростен път. Понякога имам чувството, че района около границата със Сърбия умишлено се оставя с не добра инфраструктура за да се държи региона в бедност и хората да бягат от там. Защо е така не мога да си обясня. Този регион заслужава много повече средства за инфраструктура.

  • Отговори (4) (0)
    2. добавен от: Анонимен 22 Април, 17:18

    И по този път се движат български граждани… да включат в проекта и нови мантинели за цялото трасе между Сливница и Брезник. В 21 век такива участъци са недопустими. Трябва някой да понесе отговорност за немърливост.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (211)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete