Събота, 27 Юли 2024, 10:35

Спокойно начало на изборния ден в Софийска област

9 Юни, 08:07
(1) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 930 11


Служителите на ОДМВР-София предприемат всички необходими мерки за опазването на обществения ред, пожарната безопасност и осигуряването на спокойно протичане на изборния ден. Охраната на всички избирателни секции на територията на областта е поета от полицейските сили, които ще следят за реда и сигурността по време на гласуването.

Гражданите могат да подават сигнали, свързани с нарушения, които възпрепятстват нормалното протичане на изборния процес и са относими към дейността на МВР, на денонощната телефонна линия на министерството 02/90 112 98 и на имейл izbori@mvr.bg. Също така, сигнали могат да бъдат подавани и в ситуационния център на ОДМВР-София на тел. 02/982-50-93 и на имейл odmvr-sofia@mvr.bg.

Служителите на сектор „Български документи за самоличност“ при ОДМВР-София ще работят от 8.30 до 19.30 часа и ще издават удостоверения за изгубени, откраднати, повредени, унищожени лични карти и документи с изтекъл срок. Тези удостоверения ще позволят на гражданите да упражнят избирателните си права. Заявления за издаване на удостоверения ще се приемат до 19.00 часа.

Припомняме, че в изборните помещения не се допускат въоръжени лица и такива, носещи предмети, опасни за живота и здравето на гражданите. Забранява се използването на мобилни телефони, фотоапарати или друга възпроизвеждаща техника с цел заснемане на начина на гласуване.

Служителите на Министерството на вътрешните работи са готови да се намесят за възстановяване на реда, когато това е необходимо и има съответно решение на избирателната комисия. Всички мерки са предприети с цел осигуряване на безопасността и спокойствието на избирателите по време на днешния изборен ден.

Източник: balkanec.bg

Коментари (11)

  • Отговори (0) (11)
    1. добавен от: Анонимен 9 Юни, 10:54

    Боли ни фара

    • (15) (0)
      1. добавен от: Анонимен 9 Юни, 11:24

      Не трябва да ви боли фара , а да излезете и да гласувате , защото от нас си зависи всичко докато ние не вземем нашата държава в наши ръце ще става и по - зле !

    • (1) (14)
      2. добавен от: Данчо Фермера 9 Юни, 14:33

      Колко години от нас зависи, и се оказа, че нищо не зависи, като гледам много си я взел тази държава в ръцете, само дърдориш с устата,не се филмирай ами с тия ръце свърши някаква работа барем си полезен с нещо, а не само с устата, ако нямаш какво,имам големи насаждения, щете взема за берач и общ работник, та ще изкараш някой лев,ако ми харесаш оставаш за постоянно, и ще даваш блага за държавата и себе си а не акъл на хората, навит ли си ще ти дам инфо,дела трябват,а не думи.

    • (4) (0)
      3. добавен от: Анонимен 9 Юни, 16:12

      1/2 Отивай да метеш и не драскай по сайтовете. Цървул!

    • (7) (0)
      4. добавен от: Анонимен 9 Юни, 16:13

      Заради такива хора като Вас сме на това дередже, Вие какво полезно сте свършил ,като ви чета коментара мога да кажа ,че сте един сърдит дядо,на който всеки му е виновен. Междодругото мога аз да Ви взема на работа при мен освен за един мияч за друго не мисля,че ставате. И не на последно място много е грозно да говорите на ти на човек който не познавате , но обща култура не всеки я има , Вие сте един от тях!

    • (1) (6)
      5. добавен от: Данчо Фермера 9 Юни, 22:39

      Цървули сте вие,1.3,1.4,а кога ме стигнете по пари,коли и жени, ще говорите. Не знам дали,ще съм мияч при теб 1.4,ама утре като почукаш за работа на вратата на чичо Данчо, ще ти припомня думите,после се навеждаш и ловиш за палците на краката и аз преценявам дали ще ядеш бел леб,защото който се прави на мъж, трябва и да го поема мъжки. Слушай чичо Данчо и няма да сбъркаш, аз съм кибритлия,ама с добро сърце, и на чираците се поскарвам, ама бързо ми минава,и последно държавата може да управим ние с парите,такива като теб са само пълнеж.

    • (6) (0)
      6. добавен от: Анонимен 10 Юни, 00:01

      Като чета какво сте писал не сте паралия по - скоро сте някой див селянин който си мисли ,че е хванал бога за рога, а и хората с пари са много възпитани и не стоят по сайтовете да пишат глупости а бачкат здраво. Много сте смешен и жалак не се излагайте повече !

  • Отговори (6) (0)
    2. добавен от: Анонимен 9 Юни, 11:54

    В главата кухо и дрънчи на празно, там няма какво да го боли №1.

    • (0) (5)
      1. добавен от: Анонимен 9 Юни, 15:11

      И си го места бате .

    • (1) (0)
      2. добавен от: Анонимен 9 Юни, 16:13

      Да ти го наместа, БАТЕ. Малоумник!

  • Отговори (0) (4)
    3. добавен от: Анонимен 9 Юни, 16:23

    И почвам да бегам бате :)))

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (48)
70% Complete
Не (169)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (15)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (43)
70% Complete
Всички са маскари. (71)
70% Complete