Понеделник, 29 Април 2024, 04:39

Спортист Своге взима футболист от Левски

11 Февруари, 13:37
(0) (0)
Своге - Новини
Прочетена: 530 0


След победата с 2:1 над Локомотив София, треньорът на втородивизионния отбор Спортист (Своге) Георги Чиликов, сподели впечатленията си и коментира подготовката на отбора за пролетния дял във Втора лига.

„При нас нямаше проби. С всички 16 човека днес започваме сезона. Изключително съм доволен от самодисциплината, с която играхме. Имаше ясна идея какво да правим и голяма част от това се получи. На базата на нашия потенциал съм много доволен. Благодаря на Локомотив София за предоставените условия като контролна среща на добър стадион. Резултатът не е от първостепенно значение, но винаги сме си казвали, че искаме победа във всеки мач, без значение дали е контролен или официален. Това е важно за самочувствието на играчите“, сподели Чиликов.

Относно готовността на отбора, той добави: „Не сме на 100% готови, но запълнихме голяма част от това, което беше планирано. Имаме някои физически изоставания. В сравнение с лятото, отборът изглежда много по-запълнен, имаме конкуренция на различни позиции. Ни трябват още няколко нови попълнения. Почти сме се разбрали с Левски да ни преотстъпят Нейтън Олдър. Така, може би, ще завършим селекцията и с този състав ще се борим във всеки мач.“

„В момента най-силни сме при статичните положения, подобрихме скоростта в предни позиции. Имаме нелош отбор за Б група. Има момчета, които са тук от лятото, израснаха и направиха голям напредък“, заключи треньорът.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete