Неделя, 19 Май 2024, 08:42

Спортната зала в Сливница тече, крие ли опасности за хората? (СНИМКИ)

5 Април 2023, 10:55
(1) (0)
Сливница - Новини
Прочетена: 340 2


Жител на Сливница сигнализира за лошо състояние на спортната зала в града. Спортното съоръжение, което е открито през 2014 г., видно от снимките е с течащ покрив. Паната от окачения таван са на парчета, забелязват се и петна от вода. Влага има и около все още действащите лампи, като част от осветлението не работи. По пода във фоайетата има локви вода и влага. Според Александра Сергиева, която е автор на снимките, част от ламарините на покривната конструкция над входа не са стабилно монтирани и при силен вятър се вдигат и има опасност да наранят някой. Авторът на публикацията в социалните мрежи се надява да има нормални и безопасни условия за всички спортуващи и работещи в залата - деца, младежи и възрастни.


Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (2) (1)
    1. добавен от: Анонимен 5 Април, 14:33

    Ами съберете гражданите пари и оправете проблема,проявете малко гражданска инициатива, стига сте чакали на държавата и да се правите на журналисти. Най е лесно да се правиш на активен като хвърлиш проблема и чакаш,ало журналиста събери енергия, пари и приятели и решете проблема, не чакайте неволята.

  • Отговори (1) (1)
    2. добавен от: Анонимен 5 Април, 16:16

    Чекат некой да им свърши работата, ами като ви ходят децата там,вие имате интерес, стига вече сте давали пари за плюскане и пиене и видите проблема и търсите спасителя. Дайте си парите за нещо стойностно,стига само работихте с устата и да търсите изява в Балканец.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (250)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (71)
70% Complete