Събота, 26 Октомври 2024, 02:46

Суперсблъсък в Самоков: Рилски срещу обновения Спартак Плевен

28 Септември, 10:28
(0) (0)
Самоков - Спорт
Прочетена: 227 0


Тази вечер от 19:00 часа в зала "Арена Самоков" отборите на Рилски спортист и Спартак Плевен ще се изправят един срещу друг в спор за Суперкупата на България по баскетбол. Рилски спортист, който е шампион в Националната баскетболна лига от миналия сезон, ще се срещне със Спартак, финалист за Купата на България. Спартак зае мястото на отказалия се носител на трофея Черноморец.

Рилецо, под ръководството на Любомир Киров, запази голяма част от ядрото си от миналия сезон, въпреки че обнови състава с нови чуждестранни играчи като Лакуинси Ридоу, Джордан Сешън и Юре Планинич, които вече дебютираха в квалификациите за Шампионската лига. Въпреки загубата от Бенфика, самоковци продължават участието си в Европа.

От своя страна, Спартак Плевен, воден от Любомир Минчев, претърпя сериозна трансформация и ще разчита на новите си попълнения - петима чуждестранни играчи и нови български състезатели като Крис Минков и Милен Захариев. Те вече имаха своя дебют в Европейската северна лига, където загубиха от латвийския Валмиера.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (89)
70% Complete
Не (311)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (29)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (104)
70% Complete
Всички са маскари. (166)
70% Complete