Четвъртък, 29 Септември 2022, 14:26

Тържествено откриване на новата учебна година и класна стая за дигитални креативни създатели-STEM център

17 Септември 2021, 15:34
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1238 0


На тържественото откриване на новата 2021/2022 учебна година в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ – с.Скравена за първи път прага на училището прекрачиха малките първокласници с много настроение, цветя и усмивки.

Официални гости на тържеството бяха Началникът на РУО София – област, госпожа Росица Иванова, кметът на с. Скравена Методи Драганов, председателят на училищното настоятелство Цветан Миньовски, г-жа Мария Пеева-бивш директор на училището, учители и родители .

Под звуците на химна на Р България бе издигнат българският трикольор. Церемонията по откриването на новата учебна година продължи с литературно-музикална програма.

ИФ Директорът на училището - Даниела Димитрова, поздрави учениците, учителите и родителите с началото на новата учебна година. Пожела на първокласниците да пазят и обичат втория си роден дом.

Началникът на РУО София- област , госпожа Росица Иванова, откри STEM Център в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ – с.Скравена. Тя пожела на учителите и учениците ползотворна работа и много успехи .

Проектът за иновация в училището е реализиран с подкрепата на Министерството на образованието и науката и е на стойност 50 000 лв. Иновативният STEM център е оборудван с най- новите технологии, насочени към придобиване на практически умения и учене чрез забавление в областта на природните науки, дигиталните технологии, инженерното мислене и математика. В общата стойност на проекта бяха предвидени строително- ремонтни дейности, обзавеждане и оборудване.Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (37)

Какво мислите за военното нахлуване на Русия в Украйна

Анкета » коментари (37)

Какво мислите за военното нахлуване на Русия в Украйна

отговори
Абсолютен акт на агресия от Путин и нарушаване на международното право (569)
70% Complete
Русия не е виновна, Украйна и Западът предизвикаха реакцията на Москва (1421)
70% Complete
Напрежението ескалира, но скоро ще спадне, светът не може да си позволи такава война (81)
70% Complete
Голяма грешка на Путин, това ще е краят му (68)
70% Complete
Нека не бързаме с изводите, дано всичко приключи скоро (287)
70% Complete