Понеделник, 29 Април 2024, 05:42

Тенис обувки или маратонки? Кое ще е по-добрият избор за дете през пролетта?

26 Февруари, 09:24
(0) (0)
Своге - Новини
Прочетена: 185


Ето, че отново наближава онова любимо време от годината, изпълнено със слънце, цветя и много игри. С идването на пролетта, неизменно идва ред да скрием ботушите и да подготвим малчуганите за любимите активности навън. Обновяването на обувния детски арсенал може да бъде трудна задача, предвид огромното разнообразие от стилове и модели на детски маратонки и кецове. В следващите редове ще ви помогнем в избора на подходящите издания, с основен фокус върху тенис обувките и маратонките.

С какво се различават тенис обувките от маратонките?
По същество разликата между различните детски маратонки и обувките за тенис се състои в това как са проектирани. Единственото предназначение на класическите маратонки е стандартно вървене и бягане, докато предназначението на обувките за тенис е основно играта на тенис. Нека разгледаме малко по-задълбочено разликите.

Цел: Детските маратонки са проектирани предимно за омекотяване на крака по време на бягане и ходене. За разлика от това, обувките за тенис са предназначени предимно за използване на тенис кортове и въпреки че могат да се използват и за ходене, те не са предназначени основно за тази цел. Обувките за тенис са проектирани да поемат странични движения от страна на страна, които са често срещани в тениса. Предназначението на тези обувки е точно обратното на това, което правят маратонките, въпреки че принадлежат към едно и също семейство обувки.

Странична опора: Детските обувки за тенис са създадени от по-здрави материали, като се фокусират върху средната част на стъпалото. Това осигурява странична опора, за да предотврати нестабилност на глезена.

Издръжливост: Издръжливостта е един от най-важните фактори, които трябва да имате предвид при закупуване на детски обувки за пролетта. Тенис моделите обикновено са по-издръжливи от обикновените маратонки, въпреки че висококачествените маратонки също могат да бъдат доста издръжливи, особено, ако са с подпис на надежден, с висока репутация бранд, в производството на детски обувки.

Детски кецове или тенис обувки? Какво да изберем?
Тенис обувки или детски кецове – какво да изберем? Това е главният въпрос! Отговорът ни е зависи от предназначението. Ако детето практикува тенис, задължително в обувния си арсенал трябва да има висококачествени тенис обувки. Този тип издания предлагат определени технически характеристики като нетъркащи се подметки, странична опора и ударопоглъщащи материали, които детето не може да получи от кецовете.
Цялостната концепция на кецовете е, че те са стилни обувки за ежедневието, които могат да се носят с всякакви дрехи.

Обратно, обувките за тенис са предназначени за игра на тенис. Технически, тези обувки се отличават с техния тип опора, тегло, гъвкавост, дишане и други характеристики. Те помагат на детето да се представя по-добре на корта, като подобряват способността му да се движи ефективно.

Ако търсите модел идеален както за корта, така и за безкрайни игри навън и разходки в града, то в онлайн каталога на CCC и физическите им обекти със сигурност ще откриете идеалния. Изданията им са с подпис на едни от най-добрите, с високо реноме производители, с обещание за качество и издръжливост. Портфолиото им е изключително разнообразно и със сигурност ще откриете перфектния чифт за вашия малчуган.

Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete