Петък, 3 Май 2024, 06:12

Тежка загуба за Балкан Лейдис в предпоследния кръг

9 Април 2014, 11:39
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1845 1


Вчера 08.04 от 20:00 отбора на Балкан Лейдис се изправи срещу отбора на Олд Старс. Мачът беше изключително напрегнат, момичетата на Балкан загубиха в предния кръг от временния лидер в класирането Шаркс.

Първата част отбора на Олд Старс имаха предимство през цялото време и успяха да затворят частта при резултат 13:17. Втората част беше доста равностойна, но момичетата на Олд Старс успяха отново да я приключат с крехка преднина. Така полувремето завърши при резултат 19:27 за Олд Старс.

Третата част отбора на Балкан Лейдис превъзхождаше своя противник и успя да стопи разликата само на 1 точка. Всичко оставаше да се реши през 4-тата част. 

До средата на четвъртата част, резултата вървеше кош за кош и драмата беше пълна. В самият край на срещата все пак момичетата на Олд Старс успяха да измъкнат победата 55:59.

Най-резултатна за отбора на Балкан беше Дарина Събева с 27 точки, Снежана Николова добави 12, Марина Гелова записа 8, Елена Андреева и Велиана Стоянова добавиха по 4.

Във временното класиране Балкан Лейдис и Шаркс делят първото място с еднакъв брой точки.

Последният мач от редовния сезон ще се изиграе на 22-ри Април от 21:30 срещу отбора на КИМ

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Балкан Лейдис

Подобни новини

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Маринела 18 Април, 23:34

    Какво значи "все пак момичетата на Олд Старс успяха да измъкнат победата...", та тези момичета водеха през цялото време от началото до края на мача :) И кои са най-резултатните момичета за Олд Старс, защо не са упоменати? :) Не зная кой дели първото място във временното класиране, но Олд Старс са с мач по-малко и при следваща победа отново заема първа позиция. Бъдете малко по-обективни :)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (209)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete