Сряда, 16 Октомври 2024, 03:21

Tikka T3x CTR и GRS Bifrost комбинация за удобна и прецизна стрелба

14 Октомври, 13:12
(0) (2)
Ботевград - Новини
Прочетена: 186


Финландската Tikka T3x Compact Tactical Rifle вече се е доказала със своите качество и точност, а в комбинация с модулярен приклад от норвежкия производител GRS удобството при стрелба с карабината се повишава многократно.

Цевта е с полутежък профил и резба за супресор или компенсатор 5/8-24. Цевната кутия е снабдена с Picatinny релса, уголемено топче на лоста за затвора. Затвора е с два бойни упора и противокорозионно покритие Teflon. Лоста за освобождаване на пълнителя е двустранен и поставен на спусковата скоба зад пълнитея за повече удобство, а пълнителя е стоманен и 10 заряден. Спусковата скоба и лоста за освобождаване на пълнителя са алуминиеви.


Прикладът Bifrost от GRS е изработен от полимер с фибростъкло и гумирани вложки на ръкохватката и полуложата. Ергономичният дизайн на приклада позволява пълен контрол над оръжието при всяка ситуация. Снабден със задтилък Limbsaver 12.7мм. регулируем по височина и наклон. Приклада е с регулируема дължина (LOP 35-38 см.) и регулируем подбузник. QD гнезда и карабинки за ремък и възможност за поставяне на двунога.


Моделите можете да откриете в магазините на ВИП Оръжейни Комплекси с дължини на цевите 610мм. и 510мм. в калибри .308 Win. и 6,5 Creedmor както и на GunsBG



Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (83)
70% Complete
Не (295)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (29)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (97)
70% Complete
Всички са маскари. (146)
70% Complete