Понеделник, 29 Април 2024, 03:15

Тити: Категорично надиграхме Балкан, отиваме в Правец за победа

28 Октомври 2012, 12:53
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 2257 5


„Смятам, че абсолютно заслужено спечелихме мача”, заяви старши треньорът на баскетболния Левски Тити Папазов след като тимът записа втора победа в Националната лига при мъжете. „Балкан е много добър отбор и искам да отбележа, че нито един човек от Ботевград не беше върнат. Имаше от 200 човека в залата 150 човека от Ботевград. И понеже бяхме нападнати, ако някой е бил ощетен в тази зала, това сме ние. Доволен съм от характера на моя отбор, защото може би, когато аз не можах да ги мобилизирам, това го свършиха съдиите перфектно. Но то обикновено така става. Ако треньорът не може достатъчно да ги нахъса, провокативното поведение на играчите на Балкан и съдиите бяха достатъчен аргумент и да ви кажа  -  това е най-малкото, с което можехме да ги бием. Смятам, че няма какво да коментираме, абсолютно заслужена победа на Левски с категорично надиграване”, каза още Тити и продължи:
 
„Тотално опазване на Иван Лилов, особено през второто полувреме. Отборът на Балкан само преди седмица победи убедително Рилски спортист. Доволен съм, но, естествено, има и забележки. Не трябва да се поддаваме на емоциите. Провокативни действия на Любо Лилов не може да изкарат такъв стабилен играч като Митко Ангелов. Не може да мине без грешки. Балкан се беше готвил много, трябва да ги поздравим за това, ама само това не стига. Сега отиваме в Правец за победа. Правили сме го и преди.”
 
Папазов коментира и темата със заетостта на залите в София и защо двубоят с Балкан се игра в малката Овергаз Арена в кв. Младост 2. „В тази зала не може да влязат две агитки. Полицията категорично забрани. Единственият шанс беше в часа на футболния мач. Нямаме полезен ход в тази ситуация. Има един вход в тази зала и полицията категорично забрани. Няма свободна зала в София”, отсече Тити.


Източник: gong.bg

Коментари (5)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Тони 28 Октомври, 13:38

    С мечката мед не може да се яде!:))))))

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 28 Октомври, 16:14

    Тити,уважавам твоите амбиции и желание да победиш ,но не разбра ли че много трудно ще успееш срещу бензинджиите от Правец.Ако имаш късмет да ги надиграеш с тактика ще те спрат съдиите,ако ги надиграваш с игра ще те освирка публиката.Така че по добре се примири с второто място и първенството да приключва.Такова измислено първенство не носи полза за никои.То само дърпа баскетбола към дъното!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 28 Октомври, 18:00

    titi s o4ilaaaa titi s o4ilaaa :D

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Балкан 28 Октомври, 18:58

    Тити публика немажа да си купиш, ама съдии намери

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 28 Октомври, 19:44

    Тоя в пич,много ме кефи да го гледам как се ядосва.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete