Вторник, 7 Май 2024, 21:58

Тодор Стойков: Победихме и с това, че бяхме истински отбор

21 Март 2013, 11:33
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 1585 0


Капитанът на Лукойл Академик Тодор Стойков продължава да бъде основна фигура в състава на шампионите и даде своя ценен принос и за успеха снощи над Левски в мач от редовния сезон на националната лига.
 
„Важно е феновете да оценят това, което показваме на терена. Наистина се получи дерби, оспорван двубой. Имаше напрежение и в двата отбора, така че мисля, че се получи добър мач”, коментира Тодор Стойков пред Гонг в Правец. „Не се е получавала изненада от доста време, така че предполагам, че тези два тима ще играят на финала и тогава също така мачовете ще бъдат доста интересни. Така предполагам. Мисля, че нашият отбор е по-класният и съвсем заслужено на този етап е на първо място в класирането”, каза още Стойков.
 
На въпрос, какво означава завършека на този сезон на Лукойл Академик, във връзка с разочарованието от отпадането от Еврокъп, Тодор Стойков отговори: „Надявам се с Купата, сега с победите, а дано да станем и шампиони, да поправим малко от това, което не можахме да направим в началото на сезона. За да зарадваме нашия президент, защото той дава пари за Лукойл и така вдига нивото на българския баскетбол, защото ако и той спре да дава, тогава става лошо.”
 
За колектива в лагера на „студентите”, капитанът на тима коментира: „Всеки, който влезе дава своя принос. Виждате как се включват по-младите. Виждате Павката, Ники Колев, който седи цял сезон на пейката, упрекван, но той тренира тук с опитни играчи и днес влезе и направи супер мач. Така, че колектива, отношенията са доста по-добри и може би даже с това, че бяхме по като отбор, победихме в мач, а и Левски съвсем заслужено имаше своята възможност.”


Източник: http://www.gong.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (219)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (65)
70% Complete