Сряда, 1 Май 2024, 23:09

Тодор Стойков: Преди години казах на Валентин Златев, че идвам да направим този отбор най-великия (видео)

13 Март 2013, 20:26
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 2673 2


Няма как да върнем децата в залите и да стимулираме младите да играят като има толкова чужденци, казва капитанът на Лукойл Академик.
 
На 3 март капитанът на Лукойл Академик Тодор Стойков навърши 36 години. Два дни по-рано той вдигна Купата на България със своя отбор, а сега се е устремил към нова шампионска титла. По този повод BGbasket.com и Sportmedia.tv се срещнаха със Стойков, за да разговарят на различни теми с него. Естествено капитанът на Лукойл говори за турнира за Купата във Варна, за това мислил ли е какво ще прави след като приключи и разбира се са съперника Левски. Стойков не пропусна и темата с националния отбор, както и болния въпрос с чужденците в родното първенство. Капитанът на Лукойл заяви, че не му е омръзнало да побеждава и, че историята помни само победителите и си припомни какво е казал на Валентин Златев, когато са преговаряли преди години за неговото идване в отбора.


Източник: bgbasket.com

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 14 Март, 10:43

    "Велик" отбор,ама от местно значение!Тошко моите уважения към теб,но сам разбираш,че отбора ти е само до Калотина!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 16 Март, 09:12

    От това изкуствено създадено отборче откраднало името на Академик само Стойков говори като истински спортист!Тошко,като си толкова гъст със Златев кажи му това за чужденците.Спрете да взимате тия черни мърди.Лансирайте младите българчета.От това ще спечели баскетбола в България.Кажи това и на "великия" Везенков.Ясно е че с тия псевдобаскетболисти с неизвестен произход за които давате луди пари не може да пробиете в Европа.Насочете средствата към школите.Имате възможност.Възможно е без черните Лукоил да загуби от силата си но с налагането на млади български баскетболисти нещата ще се оправят.Това не значи че трябва да минете и да оберете най доброто от българските отбори.Наложете младите баскетболисти от вашите школи.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (204)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (59)
70% Complete