Четвъртък, 25 Април 2024, 16:48

Топ 3 причини да станеш част от екипа на Lidl в склада в Равно поле

15 Май 2023, 15:51
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1991


Сигурно вече си чувал, че Лидл България е водещ работодател, който цени хората си и им осигурява отлични условия за работа и развитие. Както и че компанията разшири склада си в Равно поле до София, и пусна организиран транспорт от и до Ботевград за складови служители.

А ние ти споделяме още 3 важни причини защо е добра идея да станеш част от екип логистика на Лидл България:

1. Сигурна и атрактивна заплата + допълнително възнаграждение за изработени смени + 200 лв. ваучери за храна на месец
Lidl традиционно дава едни от най-високите възнаграждения в бранша, които задължително растат през първите години. В случая стартовата заплата е 1850 лв. бруто, а след третата година стига до 2300 лв. За работата в склада в Равно поле към заплатата се добавя и допълнително брутно възнаграждение за изработени смени до 200 лв. на месец, а всяка допълнително изработена минута също се отчита и заплаща. Служителите получават всеки месец и 200 лв. ваучери за храна.

2. Богат пакет придобивки
Освен доброто заплащане, в Lidl има и богат пакет от придобивки. Сред тях са допълнително здравно застраховане, карта Multisport, допълнителен ден отпуск за рожден ден, висококачествено работно облекло и обувки, безплатно кафе и вода, бонус при раждане на дете и др.

3. Пълна коректност и прозрачност, високи стандарти на грижа за хората и сплотен екип
Над 90% от служителите на Lidl са склонни да препоръчат компанията като работодател. Основните причини за това са, че тя им осигурява стабилност, сигурност и грижа – дори в несигурни времена, спазва коректно обещанията си към тях, а екипът е задружен и сърцат.

Ако и ти търсиш работодател, на когото можеш да разчиташ, виж отворената възможност с осигурен транспорт от и до Ботевград тук или се обади за информация на 0876 213 643.

Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (185)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (53)
70% Complete