Вторник, 30 Април 2024, 06:56

Традициите са живи: Балканджи посрещат Баба Марта

2 Февруари, 21:55
(4) (1)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1093 9


На 1 март от 20.30 часа в столичния клуб Mixtape5 ще се проведе традиционният концерт на БАЛКАНДЖИ, с който групата посреща "Баба Марта".


Мартеници, фолклорни ритми, китарни рифове и народно веселие винаги съпътстват това събитие.
По случай наближаващото събитие групата пуска концертен запис на "Седнало е Джоре" от концерта на 17 ноември 2023 с главен герой Публиката(!). На този запис всеки взел участие в напевите може отчетливо да чуе своя глас. Ако и вие сте сред тази прекрасна публика, отидете на страницата на групата или в събитието във фейсбук и напишете под поста на парчето думите, които изричате. Ако нямате Фейсбук, направете го под видеото в Youtube тук:


Като благодарност за активното Ви участие на 1ви март ще получите специален комплимент от групата!
Не пропускайте специалния концерт на Балканджи! 1 март, клуб Mixtape5!
Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

В момента билетите са на символичната цена от 25 лева. В случай, че останат места в клуба в деня на събитието и на място входът ще струва 30 лева.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат без билет.
Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.
BGTSC са член на сдружението на организаторите на концерти „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!


Предстои обявяването на допълнителна информация!



Източник: balkanec.bg

Коментари (9)

  • Отговори (2) (3)
    1. добавен от: Анонимен 3 Февруари, 07:51

    Супер, стига с тая чалга, която съсипа поколения българи

  • Отговори (2) (7)
    2. добавен от: Вики 3 Февруари, 10:39

    Ей хора, стига стия стари неща бе,в Европа сме ,европейския съюз,дайте нещо по съвременно за нас младите, има и по съвременна музика, цялата ми компания ,не слушаме стара музика и в Италия,Германия, Франция по край баща ми съм била, в дискотеки от най висок клас съм посещавала нито я знаят, нито искат да я чуят такава музика. Изгорете малко пустите цървули,и влезте в крак с времето, за да не ни имат в Европа за цървули.

    • (5) (0)
      1. добавен от: Анонимен 3 Февруари, 18:22

      Фолклорните фестивали в Европа е хубаво да посетиш, а не да се ограничаваш само с дискотека.

  • Отговори (5) (0)
    3. добавен от: Анонимен 3 Февруари, 17:12

    Мило ми момиче,щом не си чула такваз музика,откъде пък намери че разбираш пък от модерна музика и в училище не се ли учи първо народна музика.Като си ходила в Европа и в България в модерни дискотеки си слушала щом е модерно Dominator -техно,но има една малка уловка малката модерното сега е Народната музика с втъкани техно акорди,дори и в спорта-акробатика,изпълнение с уреди(топка,бухалки,обръч и т.н.)А пък при мен дойдоха в ресторанта пък гости от Северна Европа с наши цървулки бяха се облякли и носеха народни дрехи.Та в кой дискотечен клуб си била?!.

    • (1) (4)
      1. добавен от: Вики 3 Февруари, 19:16

      Явно при теб са били най големите цървули от Северна Европа, покрай командировките на баща ми,който не е случаен човек, успях да посетя доста от най елитните дискотеки в Европа и повярвай ми,че никъде не чух народна музика. Майка ми казва ,че в България идват от чужбина най големите прошляци,пенсионери и социално слаби,да щуреят по зимни и летни курорти щото тука е свободия и други такива който си купуват къщи и имоти и се молят някоя телевизия да ги снима,да се гледат по нея. Та станали ти ясно какви са идвали при теб в ресторанта, с цървули цървули. А който иска от вас,да лови едно стадо с овце цял ден да го пасе на ливадата,и да му пее народни песни. Може да съм на 20г. но съм много по в час с нещата. от много от вас

    • (1) (4)
      2. добавен от: Вики 3 Февруари, 19:34

      А,3 извинявай,че забравих да ти препоръчам някой места които можеш да посетиш,когато можеш да си позволиш: Cocorico Rimini, бар Berghain Берлин, Еgg Лондон,, Concrete Париж, хайде засега стига, и повярвай ми там няма да срещнеш тия цървулите ,ще си изкарал супер и ще си промениш мирогледа, ще кажеш, ей прав бил тоя млад човек, това е живота, а не цървулите и разни там народни песни.

    • (3) (0)
      3. добавен от: Анонимен 4 Февруари, 16:36

      Да се хвалиш, че разбираш от музика, само защото си посетила известна дискотека някъде в Европа, е смешно. Не само не разбираш от музика, но си и неграмотна, девойко!
      Думи в множествено число никога не завършват на "Й"! От пунктуация разбираш толкова, колкото от музика.

    • (1) (3)
      4. добавен от: Вики 4 Февруари, 18:41

      Разбираш ли,че не ми пука за твоето мнение, аз съм просто едно момиче родено с късмет и в правилното семейство, шанс мили мой който ти нямаш и няма и да имаш. За мойте години местата които аз съм посетила хора като теб няма да посетят и 100г. да живеят. С твоята грамотност с която парадираш си стигнал до под кривата круша. Пред възможностите на мен и моето семейство, ти си с ранг лилипут. Музиката която слушаш ти,няма нищо общо със съвременната и модерна музика която слушам аз. Ти си един праисторически примат, и задръж разсъжденията си за теб и твоята група. Приятна вечер.

    • (2) (0)
      5. добавен от: Анонимен 5 Февруари, 07:26

      Колелото се върти, моето момиче. Днес си горе, утре ще си долу. Това са превратностите на съдбата. Няма цял живот да си на хубаво, както и няма цял живот да си на лошо. Има равновесие в природата. Раздавай го по-скромно, да не чуе дяволът, че чуе ли те, започва низходящата градация.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (192)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (57)
70% Complete