Неделя, 28 Април 2024, 03:46

Традиционно конно надбягване и кушии по случай Тодоровден (Галерия)

24 Март, 13:07
(0) (0)
Самоков - Новини
Прочетена: 883 0


На терена над спортното училище се събраха стотици граждани, за да се насладят на празничната програма по случай Тодоровден.

Сред най-забележителните моменти бе тазгодишното конно надбягване, където победата отиде в ръцете на Васил Стойчев с неговия кон Джак Спароу. Второ място спечели Емил Пенев с коня си Ахил, докато трето място завоюва Мартин Буч, каращ коня си Капри.

Кметът инж. Ангел Джоргов имаше честта да връчи грамоти и парични премии на победителите от кушиите, които бяха оценени за своята изключителна умелост и представяне.

Освен традиционните кушии, празникът предложи възможност на присъстващите да се насладят на красиви разходки с файтони и каляски, благодарение на любезното съдействие на Атанас и Щерьо Димитрови.

За музикалното настроение на гостите се погрижиха солистите от ансамбъл „Филип Кутев“ - Динко и Ралица Атанасови, както и талантливият танцов ансамбъл „Българе“ от Самоков. Тяхната изпълнителност допълни вълшебството на деня и направи събитието още по-незабравимо за всички присъстващи.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete