Сряда, 24 Април 2024, 19:43

Трендове за есен/зима 2022 – представяме ви вдъхновения

25 Октомври 2022, 18:59
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 617


Както всеки друг нов сезон, така и през този всички ние търсим вдъхновение, с което да направим визията ни повече от зашеметяваща. Разбира се, това понякога може да се случи много трудно, защото не сме наясно с това какви ще бъдат тенденциите по отношение на модели и цветове, а и е много трудно да намерим подходящия за нас размер. Ето защо се обръщаме към негово величество Интернет и откриваме извора на вдъхновението в лицето на популярния blog CCC. Какво обаче ни очаква там и защо да се доверим на бранда, станал толкова популярен през последните години в България? Всичко това ще можете да разберете в следващите редове.

Кои ще бъдат водещите трендове през настоящия сезон есен/зима 2022?
Може би се чудите кои са най-големите тенденции, планирани през следващите седмици, които се очаква да залеят света на модата? Търсейки информация в популярния blog CCC, откриваме всичко онова, от което ще имаме нужда.

Сред най-добрите предложения попадат дългите ботуши, които преди време също заляха модните подиуми под прозвището „чизми“. Днес виждаме, че те отново ще бъдат звездата в нашия гардероб и е редно да имаме поне един чифт, за да се чувстваме удобно през зимата. С настъпването на по-студеното време няма по-добра обувка от надеждни дълги ботуши в топли цветове, които да се носят от началото на есента, та до края на пролетта. Този сезон дизайнерите залагат на стилове над коляното с наситени кожени нюанси. Съчетайте есенните си ботуши с рокли от плетиво и туид, както можете да видите на световните модни подиуми, или ги комбинирайте с прилепващи по тялото дънкови панталони с някой есенен топъл пуловер в oversize размер.

В полезрението ни тази есен ще попаднат и затворените чехли. Много подобни на сабо, те са удобни и се обуват бързо. Подходящи са за по-топлите дни, когато търсите нещо леко, но в същото време и подходящо за визията ви. Чудесно биха се комбинирали с вашия елегантен стил, особено, ако имат и каишка на петата. Тези модели стоят прекрасно с рокля или пола, особено ако изберете такива с ток. Повярвайте ни – това е много по-удобно, отколкото обувките с висок ток, най-вече в случаите, в които планирате да прекрате по-дълго време с тях.

На последно място, но не и по важност, разбира се, попадат за пореден път любимите ни сникърси. В блога на ССС можете да откриете специална статия, която показва кои са основните разлики между маратонките и сникърсите и защо си струва да изберете тези модели. Разликата между сникърсите и спортните маратонки е значителна и, ако не я разберете навреме, може да ви изиграе много лоша шега във вашата визия. Този тип спортни обувки могат да се превърнат във ваш верен приятел в дните, когато навън няма лед. Със сигурност вече е много по-лесно да ги добавяте и към по-официални визии, тъй като обществото свикна да предпочита удобството пред етикета. Ето защо не се чудете, ако най-големите модни експерти ви препоръчва този тип обувки пред високите токчета.

Защо да изберем ССС?
Предимствата на ССС са много, но сред най-големите попада възможността да избирате от католог със стотици артикули във всякакви размери и цветове. Освен това можете да посетите както физически обект, така и онлайн магазин, и накрая и в двата случая да получите качествени обувки, които ще бъдат до вас дълго време. Разгледайте и техния блог, който със сигурност ще ви даде огромно вдъхновение за вашата визия.

Сезон есен/зима 2022 вече тече с пълна сила, а предложенията валят отвсякъде. Възползвайте се от най-добрите оферти и направете визията си зашеметяваща и актуална само с няколко действия. Заслужавате го!

Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (182)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete