Сряда, 24 Април 2024, 03:22

Треньор от школата на БК „Балкан“ с прочувствено съобщение в социалните мрежи след напускането си на клуба

18 Август 2021, 14:03
(3) (1)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 4057 21


Треньорът на 13-годишните баскетболисти в школата на „Балкан“ Борислав Георгиев вече не е част от щаба на „зеления“ клуб. Причината е неразбирателство между младия наставник и ръководството на „Балкан“. Това става ясно и от съобщение, публикувано лично от него в социалните мрежи, в което той изразява чувствата, с които напуска поста си. Ето какво сподели той в личния си профил:


„Здравейте! Искам да споделя с Вас, че поради неразбирателството между мен и ръководството на Балкан се налага да се оттегля от школата като треньор по баскетбол. Баскетболът за мен е начин на живот и най-красивият, динамичен и спиращ дъха колективен спорт!
Обръщам се към моите златни момчета - искам да Ви благодаря за тези две години, за мен бе чест, радост и вдъхновение да бъда Ваш треньор. Бъдете здрави, борбени, целеустремени и не спирайте да мечтаете!

Благодаря и на хората, които винаги са ме подкрепяли, окуражавали и насърчавали. Благодаря Ви и за това, че винаги сте изпълвали залата, били сте до мен на тренировките и мачовете, и сте споделяли успехите, емоциите, и преживяванията ми по време на играта!“

Преди малко повече от година Борислав Георгиев пое 19-годишните юноши на „Балкан“, които преди това изпаднаха в немилост и останаха без треньор. За щастие той пое отговорност и започна работа с момчетата. С тях постигна и важен успех, след като отборът спечели първо място в Първа дивизия на Държавното първенство по баскетбол. През сезон 2021/22 Борислав Георгиев ръководеше 13-годишните момчета на „Балкан“, с които взе участие на Държавно първенство и завърши на 6-о място в крайното класиране. Самият Георгиев е продукт на школата на „Балкан“, където е преминал през почти всички баскетболни формации през годините.

Репортер на "Балканец" се свърза с Борислав Георгиев, но видимо афектиран от случилото се, изрази желание да се въздържи от коментар относно казуса и пожела успех на момчетата. 

Снимка: личен архив 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: БК Балкан , баскетбол

Коментари (21)

  • Отговори (44) (2)
    1. добавен от: 1914 18 Август, 14:32

    Познавам Борислав (Боко) цял живот няма такъв човек като него!!! Никога не се отказва и е роден победител.! Много жалко че Балкан за пореден път постъпва толко грозно спрямо хора който са израснали в този клуб…Мишо е един човек който не заслужава да бъде уважаван от никой никъде заради него се случва всичко в този клуб не заслужава да бъде там!!!
    Пс. Бинго винаги с теб братко !!!

    • (6) (26)
      1. добавен от: Анонимен 18 Август, 14:47

      Хубаво ти е приятел, но се поинтересувай колко деца се отказаха от баскетбола заради отношението му и методите му на работа.

    • (18) (3)
      2. добавен от: Анонимен 18 Август, 15:15

      Я кажи ти като разбирач колко е отказал че знам че децата го обичат и искаха той да им е треньор ако е така както ти го казваш мислиш ли че децата ще се откажат

    • (14) (2)
      3. добавен от: Анонимен 18 Август, 16:43

      Гавалюгов синчето де оплаква и разкарахте треньора ли?

    • (19) (0)
      4. добавен от: Анонимен 18 Август, 20:02

      А да ти кажа ли колко се отказаха заради г-н Михайлов през последните години и колко момчета с талант опропасти?

  • Отговори (33) (2)
    2. добавен от: Анонимен 18 Август, 14:48

    Мишооо , Мишо! От едно време си лайно и такъв ще си останеш , гледаш винаги всичко на теб да ти е добре !

    Нещастник скапан, Боко дава сърце и душа за баскетбола , ти и с него се подигра !

    Господ гледа , Мишо!

  • Отговори (20) (1)
    3. добавен от: Анонимен 18 Август, 14:49

    Сламения човек ,мишока само пречи и шлеви.
    Без образование,без елементарно поведение и
    култура.

  • Отговори (24) (0)
    4. добавен от: Анонимен 18 Август, 15:03

    Така е тоя помак гледа само неговата изгода и на сина си
    Само колкото може повече да крадне
    Вижте лятото басейна всеки трети плаща но билет наммаааа :lol:

  • Отговори (17) (0)
    5. добавен от: Анонимен 18 Август, 16:07

    Няма такъв боклук като Мишо.
    Нека каже колко баскетболиста е изкарал от както той е на власт,само гледа да краде.

  • Отговори (6) (3)
    6. добавен от: Фен 18 Август, 16:52

    За жалост още сме на власт и ще правим каквото си искаме

  • Отговори (20) (1)
    7. добавен от: Анонимен 18 Август, 17:19

    Кметее, тия камъни са в твоята градина.Осъзнаваш ли, че благодарение на калинките, които си назначил и въпреки общественото негодувание от тях не предприемаш мерки.Не минава ден , в които сме информирани за за твоите безхаберници . Вървиш по пътя на гош навач.

  • Отговори (31) (1)
    8. добавен от: Анонимен 18 Август, 18:09

    Господин, Гавалюгов вие като баскетболен човек поинтересувахте ли се защо младия треньор беше принуден да напусне Балкан. Защо му бяха отнети отборите? Така ли трябва да се развиват младите треньори? Къде е приемствеността между поколенията в баскетбола? До кога ще управлява човек без образование, морал и професионални умения? На какво се уповава вашето прекомерно доверие към М. Михайлов? Огледайте се....

    • (6) (1)
      1. добавен от: Анонимен 19 Август, 09:48

      Дреме му, важно е че синчето върви във възходящата и очаквана посока за фамилията.За децата на другите му дреме, нищо че са избиратели.Ако той въобще има трети мандат ще изпита недоволството на хората като предшественика.

  • Отговори (18) (1)
    9. добавен от: Анонимен 18 Август, 18:28

    Много мотивиран и отговорен.С желание за работа.Даваше шанс на всички.Сплоти отбора на юношите и помогна за доброто им представяне.Даде им възможност да играят,въпреки че ги бяха отписали.И ги разви, след това му отнеха отбора, всъщност тези юноши не продължиха, но това е друга история.И ако понякога тренировките са били по -тежки, не е проблем.Така се калява характер и се изгражда атлет.Явно желанието му за работа, страстта по баскета и толерансът му към всички по еднакъв начин са пречили на някой.Жалко.

  • Отговори (16) (0)
    10. добавен от: Анонимен 18 Август, 20:03

    Добро момче, но не извади късмет със средата от лешояди в която попадна. Понякога да си добър и услужлив не е в твой плюс. Пожелавам му успех!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (181)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete