Сряда, 1 Май 2024, 23:14

Треньорът на Билбао: Лукойл Академик е по-добър от другите отбори в групата

20 Ноември 2012, 19:25
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 1252 0


Утре от 18.00 часа в "Арена Самоков" българският шампион Лукойл Академик излиза срещу испанския Билбао Баскет в третия си мач от група В на Еврокъп. Излишно е да се споменава колко е важен този двубой за нашият състав, но той е с не-малко значение и за испанците. Старши треньорът на гостите Фотис Кацикарис похвали качествата на българския съперник и заяви, че очаква труден мач в Самоков:
 
"На теория идваме като фаворит, но трябва да го покажем и на терена. Лукойл има добър отбор, а от мачът им с Канту те показаха, че са на добро ниво, имат добри играчи и треньор и, за да спечелим тук утре трябва да свършим много добра работа. Трябва да продължим да играем добра защита и да бъдем сериозни за 40 минути.
 
Вярвам, че Лукойл Академик ще е най-сериозният ни противник до момента. Имахе много лош мач в Билбао срещу Будучност, след това добър срещу Шарльороа в Белгия, но мисля че Лукойл има по-добър състав от тези два тима и очакваме много труден мач утре.
 
Ако спечелим то ще имаме две победи навън и всичко ще бъде в нашите ръце относно първото място в групата. Като имаш толкова малко мачове в групата е важно да се печели у дома. За нас е важно да спечелим и да имаме възможността да завършим първи и най-вече да се класираме напред, което е и нашата първа цел."


Източник: http://bgbasket.com

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (204)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (59)
70% Complete