Неделя, 28 Април 2024, 18:55

Треньорът на Чавдар: Чочев не отстъпва на Платини и Камбуров

20 Декември 2012, 09:23
(0) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 1738 0


ЦСКА направи голям трансферен удар с привличането му, коментира Петър Пенчев

Старши треньорът на Чавдар (Етрополе) Петър Пенчев се присъедини към болшинството от мненията, че ЦСКА е направил трансферен удар с привличането на Ивайло Чочев. Според специалиста доскорошният капитан на тима му по нищо не отстъпва на Мартин Камбуров и Мишел Платини.

„Ивайло Чочев е футболист, който се чувства най-добре на позицията зад централния нападател. Той е футболист тип офанзивен полузащитник. Притежава страхотен дрибъл, има силен ляв крак, добър удар отдалеч, много е комбинативен. Освен това голямо предимство е, че е висок, много е бърз и мощен. Той е един изключителен професионалист. Момче, за което футболът е на първо място, винаги е готов да се учи и усъвършенства. Един от най-съвестните футболисти, с които съм имал въз­можност да работя през кариерата си”, сподели наставникът на Чавдар.

„Колкото до това дали ще успее да се пребо­ри за титулярно място, моето мнение е, че има реален шанс за това. По нищо не отстъпва на Мишел Платини и Мартин Камбуров. Крайно време е в грандовете да почнат да дават шансове на такива момчета. Той е бъдещето на младежкия, а след време и на мъжкия национален отбор. ЦСКА направи голям трансферен удар с привличането му и мога да им гарантирам, че ако получи шанса, който заслужава, няма да съжаляват", допълни Пенчев.

Източник: в. "Тема Спорт"

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete