Събота, 18 Май 2024, 23:52

Треньорът на "Лукойл": Добре че загубихме

20 Септември 2012, 21:03
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 2072 0


"Получи се добре, че загубихме, за да слезем на земята". Това каза треньорът на баскетболните шампиони от "ЛУКойл Академик" - Марин Докузовски, след 80:92 срещу "Левски" в контрола онази вечер. Проверката бе предпоследна за тима от Правец преди започващата на 25 септември в Италия квалификация за влизане в Евролигата. Там "ЛУКойл" почва срещу домакина "Канту", а ако победи, трябва да спечели още 2 мача, за да играе в най-силния клубен турнир.
 
"Мислите ни са насочени към квалификацията. След мачовете в София с "Барселона" и "Цървена звезда" играчите ми бяха малко отпуснати. Дано тази загуба ги стресне и в Италия да са по-мотивирани", добави македонският треньор. "ЛУКойл ще има още една контрола преди турнира в Италия - на 22-ри срещу "Раднички" (Крагуевац), с която ще бъде открита нова зала в Димитровград (Сър).
 
Доволен бе и треньорът на "Левски" Константин Папазов: "Отиваме на турнир в Ниш и този мач ни идваше в повече, но го направихме, за да изиграе "ЛУКойл" добра контрола. А и ние добихме самочувствие". Вицешампионите отпътуваха вчера сутринта, а снощи трябваше да срещнат на 1/2-финала в Ниш "Раднички" (Крагуевац).


Източник: http://www.segabg.com

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (249)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete