Неделя, 5 Май 2024, 17:34

Три причини да изберем дамска раница от плат

21 Март, 17:05
(1) (0)
Своге - Новини
Прочетена: 124


Раниците са един от най-предпочитаните от дамите аксесоари, благодарение на своята универсалност, лекотата, удобството и функционалността, които притежават, а това е от особена важност в забързаното ежедневие.
Разнообразието от стилни и висококачествени модели е наистина голямо, но на челна позиция сред фаворитите заслужено застават дамските раници от плат. Това е логичен избор, но нека да разгледаме и причините, които карат жените по цял свят да се влюбват в тях:

1. Дизайн с настроение
Дамските раници от плат се отличават с оригинални десени, щампи, декорации, интересни орнаменти и огромно разнообразие от цветове. Те са чудесен начин да подчертаете своята индивидуалност, създават настроение с дизайна си и дават възможност закачливо да намигнете на света. Тези модели раници са любими както на младите момичета, така и на по-възрастните дами. И как иначе? Кой не би искал да се разхожда с усмивка?

2. Удобство и лекота
Няма как да не отбележим, че удобството и лекотата при носене са сред основните предимства на раниците, а при тези от плат това е съвсем осезаемо. Може да откриете модели, произведени както от естествени материи, така и от синтетични. Често се използват водоустойчиви, проветриви и лесни за почистване тъкани, което добавя още няколко причини да изберете такава раница. Текстилните модели са най-предпочитани основно през по-топлите и сухи месеци, но това отново е въпрос на личен избор.

3. Достъпна цена
Разбира се, че цената има значение! Дамските раници от плат обичайно се предлагат на изключително достъпни цени, така че всяка жена може да бъде притежателка на поне един такъв аксесоар, който да отговаря на вкуса й. А и защо само един? По-ниската цена със сигурност отваря малко място в гардероба за още някой различен модел, с който да си доставим допълнително удоволствие. Така, де, женска логика!

Бонус съвети при избора на текстилна дамска раница:
• Градските раници обикновено са с по-малки размери – по-леки и комфортни са при носене, а в същото време побират всички необходими вещи за деня;
• Избирайте раници от олекотени и водоустойчиви материи. Такива най-често са синтетичните;
• Раниците с регулируеми и по-широки презрамки са най-добрият избор, защото позволяват правилното разпределяне на тежестта и подпомагат поддържането на изправена стойка на тялото. Мекият гръб на раницата също би допринесъл за повече комфорт при носене;
• По-функционалните модели са тези с повече отделения и джобове, което ще улесни и организацията на личните ви вещи. Ако се налага да пренасяте ежедневно лаптоп, например, задължително разгледайте и вариантите с такова отделение;
• Каквато и раница от плат да изберете, носете я винаги с удоволствие и усмивка – та нали това е най-важното!

Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (215)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete