Понеделник, 13 Май 2024, 07:46

Трима души са задържани с наркотици при полицейска акция в курорта Боровец

13 Февруари 2023, 13:51
(1) (0)
Самоков - Новини
Прочетена: 1052 0


Полицейските действия са извършени от служители на РУ-Самоков и ОДМВР-София в съботната нощ. В хода на акцията те инспектирали заведение в курортния комплекс. При проверката, у барман е открито пликче с бяло прахообразно вещество с тегло два грама, реагиращо на метамфетамин. Саморъчно свита цигара с марихуана е открита впоследствие в хотелската му стая. Мъжът е задържан за срок до 24 часа и по случая е образувано досъдебно производство. След приключване на действията по разследването вчера той е привлечен като обвиняем за извършено престъпление по чл. 354А, ал.3 от НК и с прокурорско постановление му е наложена мярка за неотклонение „парична гаранция".

В полицейския арест попаднал и управителят на заведението, в чиято връхна дреха полицейските служители открили незаконно притежаван револвер с поставени в барабана бойни патрони. Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 339, ал.1 от НК.

В хода на полицейската операция, в близост до горната станция на лифт, ски патрул извършил проверка на жител на Сливен, при която от него е иззета саморъчно свита цигара с марихуана. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е регистрирана преписка.

Източник: ОДМВР

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (238)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (132)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (49)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (69)
70% Complete